Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, "15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı yerin bilgisini darbecilere verdi" iftirasına cevap verdi. Ala "Sayın Cumhurbaşkanımız tatilini bahsi
Suudi Arabistan'ın Necran kentine Yemen'den füze atıldığı ancak hava savunma sistemleri tarafından imha edildiği bildirildi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası kapsamında toplanan paranın 300 milyon lirayı aştığını bildirdi.
Günümüzün çocukları ile ebeveynleri arasındaki en temel anlaşmazlık noktası vaktin verimli bir şekilde örgütlenmesi/örgütlenememesi.
Washington Post’tan Josh Rogin’in haberine göre, 9 yıldır bakanlıkta çalışan müsteşar Patrick Kennedy ve 3 üst düzey yetkilinin istifasıyla başlayan ‘isyan’ın 4 müsteşarın daha ka
Genel sağlık sigortası kısa adıyla GSS vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Sigortasız kimsenin kalmayacağı şeklinde ifade edilen sistem bir çok sorunuda beraberinde getirdi. İşte G
Yunanistan Yüksek Mahkemesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yunanistan’a kaçan 8 askerin Türkiye'ye iade edilmemeleri yönünde karar verdi.
Başbakan Binali Yıldırım, adalet sisteminin hızlanması gerektiğini vurgulayarak, "Bu haksızlık. Bu yol yol değil" dedi.
YSK, muhtemel seçimde sadece dokuz partinin seçime katılma yeterliliği olduğunu açıkladı
AK Parti, referandum sürecinde yürütülecek kampanya için hazırlıklara başladı. Parti, bu kapsamda ilk yazılı materyal olarak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve sistemin genel faydala
FOX TV ana haber sunucusu referandumda kullanacağı oyu ve gerekçelerini Twitter hesabından yaptığı "bu maddelerle sistem değişikliğine HAYIR diyorum'' açıklamasında bulundu.
Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, İsrail'in işgâl altındaki Filistin topraklarında yasa dışı 2 bin 500 konutun inşasına o
Türkiye'de yeni bir sistem kurulmasına yönelik çalışmalar geçmişte de birçok siyasi lider tarafından gündeme getirilmişti.
Suriye Türkmen Meclisi üyesi Abdurrahman Mustafa, Suriyeli Türkmenlerin Astana'da masada ilk kez doğrudan temsil edildiğini ve bunun Fırat Kalkanı Harekâtı sayesinde olduğunu söyledi. Bunun
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden serbest geçişin başlayacağını söyledi.