ABD uçaklarının Atme'de düzenlediği hava saldırısında onlarca sivil ölürken Dışişleri Bakanlığı uçakların Türkiye'den kalkmadığını açıkladı
Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Suriye'de güvenli bölge kurulması konusunda Türkiye ve ABD'nin anlaştığını açıkladı ve "DAEŞ, PYD ve Rejim bu bölgeye girerse Türkiye ve
Suriye'deki en büyük silahlı muhalif gruplardan Ahrar'uş Şam , Türkiye'nin, Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge kurulması girişimini destekleyeceğini açıkladı.
Suriye'de savaşan silahlı gruplardan Nusra Cephesi, Türkiye'nin IŞİD karşıtı koalisyona katılarak güvenli bölge oluşturma kararı üzerine, Halep kırsalının kuzeyindeki mevzilerinde IŞ
Türkiye yeni haftaya üst üste yaşanan saldırı haberleriyle uyandı.
Türkiyede deniz dolgusu ile inşa edilecek ikinci havalimanı olan Rize-Artvin havalimanı için 3 bin 200 metre uzunluğundaki ana gövdenin sondaj çalışması tamamlandı.
PKK lideri Cemil Bayık, Türkiyeyi Kürt militanlara saldıran IŞİDi korumaya çalışmakla suçladı.
HDPli Demirtaşın çatışmasızlık söylemini pişkinlik olarak nitelendiren Başbakan Davutoğlu, Avrupaya Türkiyeyi şikayet ediyor. Gittiği Brükselin dağlarına çıksın
Azerbaycan takımı Kabala'nın Güney Kıbrıs ekibi Apollon'u yendiği maçın ardından Kabala'da forma giyen Hüseynov'un Türkiye bayrağı açmasını eleştiren Azeri gazeteci, dövülerek öld
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Peşmerge Güçleri Batı Dicle Bölgesi Komutanı Zaim Ali, terör örgütü PKK'nın, bölgeden çekilmesini istedi. Ali; "Bu konuda hata Türkiye'nin değil, P
Hürriyet Washington Temsilcisi Tolga Tanış Amerikalı bir yetkiliye, 'PKK Kandil'de kalırsa Türkiye'nin hedefi olacak ama Suriye'ye geçerse saldırılardan korunacak mı?' sorusunu yöneltti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla 13 YPG'linin cenazelerinin 'şov ve gösteri' yapılmaması şartıyla Türkiye'ye alındı.
Türkiye'nin IŞİD operasyonlarına karşı örgüt sosyal medya üzerinden Türkiye'ye tehdit dolu mesajlar gönderdi.
Çözüm Süreci bitmiş değil; kaldığı yerden de devam etmeyecek ama nereden devam edeceğini Suriye ve Türkiyedeki dinamikler belirleyecek. Ancak devamı halinde yapılması gerekenler var.
Yunanistan Başbakanı Çipras, Yunanistan'a gelen göçmenler konusunda Türkiye ile işbirliği yapmaları gerektiğini söyledi.