Enver Aysever, Türkiye ile İsveç arasında oynanan özel maçta seremoniye çıkan başörtülü kızlar hakkında yine absürt bir açıklama yaptı.
Türkiye ile İsveç arasında oynanan özel maçta seremoniye çıkan başörtülü kızlar, gazeteci Ayşenur Arslan'ı rahatsız etti.
Türkiye, ‘detaylı yolcu bilgileri’ sisteminde eksiklerini tamamladı. Avrupa ülkelerinin artık bir mazereti kalmadı
Türkiye, Avrupa’nın teröristleri iade etmeme gerekçesi olan ‘siyasi suçlu’ kılıfını mevzuattan çıkarıyor.
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın Türkiye ile herhangi bir temasa hazır olmadığını, ilişkilerin normale dönmesi için Türkiye’nin adım atması gerektiğini belirtti.
The Guardian gazetesi, Avrupa’nın “şüpheli teröristler” listesindekilerin Türkiye’ye seyahat etmesine bilinçli olarak göz yumduğunu yazdı.
Türk-İran İş Konseyi Başkanı Reza Kami, "İran piyasasına girmek isteyen ülkeler arasında Türkiye listenin en tepesinde yer alabilir" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 'Sur'da sadece Türkiye'de değil, dünyada örnek olacak, yaraları bir nebze olsun kapatacak önemli bir çalışmaya imza atacağız.' dedi.
Edward Snowden, Brüksel saldırısının, bilgi kirliliğininin sonucu olduğunu belirterek, "Bu saldırı, geleneksel istihbarat yöntemleriyle önlenebilirdi" dedi
Belçika İçişleri Bakanı Jambon, Brüksel saldırısında ihmâli araştıran parlamento komisyonuna yaptığı açıklamada, Türkiye'nin uyarılarını aktarması gereken elçilikte görevli pol
Dünya'nın genelinde yapılan mutluluk araştırmasında, Danimarka birinci sırayı alırken Türkiye 78'nci Burundi ise sonuncu sırada yer aldı
Emekli polis ve yakınları Türkiye'de yaşanan küresel teröre karşı İstiklal caddesinde yürüyüş düzenledi
Kasım 2015 yılında Türk sınırlarını ihlal eden Rus savaş uçağını düşürmesinden sonra Türkiye, Rus resmi devlet yayın organlarının hedefi haline gelmişti. Medya İzleme Raporu, yap
Balkan milletleri, Boşnaklar, Türkiye, İslam alemi ve hatta dünya kamuoyu Lahey’deki Eski Yugoslavya Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin (ICTY) kararını merakla bekliyordu.
Belçika, Türkiye'nin istediği PKK'lı teröristleri "Onlar bize mülteci, sığınmacı olarak geliyor" diyerek iade etmiyor.