Uluslararası toplum, dünyada en fazla sığınmacıya ev sahipliği yapan Türkiye'nin politikalarını "benzersiz bir cömertlik" olarak nitelendirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran'da yapılacak seçimleri değerlendirdi ve Türkiye'nin adalet konusunda da çok daha iyi bir döneme girdiğini söyledi.
Türkiye sınırı içindeki askeri yasaklı bölgeyi ihlal eden Yunan askerlerin duruşmasından tahliye kararı çıkmadı.
Rus Dışişleri Bakanlığı'ndan bir kaynağın verdiği bilgilere göre, Astana sürecinde garantör olan ülkelerin dışişleri bakanlarının 28 Nisan'da bir görüşme planladığı iddia edild
Türkiye Futbol Federasyonu, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 3 Mayıs Perşembe kaldığı yerden seyircisiz olarak devam etmesine karar verdi.
Rus devlet silah ihracat şirketi Rosoboroneksport Başkanı Aleksandr Miheyev, Türkiye’ye sevk edilecek S-400 füze savunma sistemlerinin üretimine başladıklarını söyledi.
Başbakan Yıldırım 'Rusya, Türkiye açısından AB’ye alternatif değil, Avrupa'nın güvenliği için de Türkiye – Rusya ilişkileri önemli' dedi.
Guta’da vahşete doymayan Esed rejimi, şimdi de İsrail zulmünden kaçmış Filistinlilerin zor şartlar altında barındığı Yermuk’a saldırıyor. Bölgede bir haftada 50’den fazla sivil can
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Şu andan itibaren İran'la yeni bir nükleer anlaşma konusunda çalışmak istiyoruz. Bu müzakerelere Türkiye ile Rusya'nın da katılması gerekir." dedi.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Saadet Partisi lideri Temal Karamollaoğlu ile birlikte 'Erbakan Ödülleri 2018'e katılmasının hemen ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'den peş peşe tweet
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nin, Türkiye'de yapılacak 24 Haziran seçiminin AB kriterlerini taşımaması, seçim güvenliği v
Rusya'dan gelen Suriye'ye S-300 sevkiyatı açıklamasında, bunun Türkiye'ye de sorulması gerektiğini belirtti.
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM), mevcut koşullarda düzenlenecek seçimlerin 'Avrupa kriterlerine uygun olmayacağı' gerekçesiyle Türk hükümetine 24 Haziran seçimlerini erteleme çağ
İran, topraklarında düşen, 3’ü mürettebat 11 genç kadına mezar olan Başaran Holding’e ait jet kazasında ön raporu yazmaya başladı. Raporun, bu hafta Türkiye’ye ulaşması bekleniyor.
Eurostat verileri Türklerin birçok Avrupa ülkesi vatandaşından daha fazla kitap okuduğunu ortaya koydu.