BM, DEAŞ'a katılmak için Suriye'ye giden 12 ülkeden 42 erkek ve 1 kadınla görüştü. Çıkan sonuç; islamla alakaları yok, dua bilmiyorlar.
IŞİD Suriyede kendi müftüsü Ömer Kahtaniyi idam etti.
'TÜRKİYE'DE malumunuz gündem sık sık değişir. Kimi zaman sanki yıllardır tartıştığımız bir konuyu hep konuşacağız sanırken, bir de bakmışsınız ertesi gün hatırlamayız bile.'
SMDK Başkan Yardımcısı Abdurrahman Mustafa, Türkiye'nin SMDK'yı mali konular dahil her alanda desteklemeyi sürdürdüğünü söyledi.
PKK'nın Suriye'deki uzantılarına sürekli silah desteğinde bulunan Amerikalılar, Sincar yakınlarında yeni bir üs kurma hazırlığına başladı.
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Suriyelilerin barındığı çadır kent, konteyner kente dönüştürülmek için boşaltılıyor.
Irak ve Suriyede terör estiren İran destekli terör örgütü Haşdi Şabi milisleri, Suriyede topçu ateşiyle vuruldu.
Kazakistan'ın başkenti Astana'da altıncısı düzenlenecek Suriye konulu toplantı öncesi, garantör ülkeler Tahran'da teknik görüşmeler gerçekleştirdi
Yeni Şafak gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Fırat Kalkanı Harekatı ile Suriye'deki terör oluşumu projesinin kalbine soktuğumuz hançeri, yeni hamlelerle genişletmekte karar
Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırmaları Merkezi (HUGO) ile İltica ve Göç Araştırmaları Merkezi (İGAM) işbirliğinde yapılan araştırmanın sonucu belli oldu.
BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Türkiye-Suriye sınırında inşa ettiği 'güvenlik duvarının' bir benzerini Türkiye- İran sınırında yapmaya başladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiyenin bölgede verdiği terörle mücadeleye dikkati çekerek, Suriye ve Iraktaki oyunları bozacağız. Kısa sürede yeni adımlarla terör örgütleri üzerind
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya, Türkiye ve İran temsilcilerinln 8-9 Ağustos tarihlerinde Tahran'da Suriye'deki çatışmasız bölgelerin pekiştirilmesini görüşeceğini belirtt
Sayın Cumhurbaşkanı Fırat Kalkanı Harekatından sonra, bir çok defa yeni operasyonun sinyalini verecek konuşmalar yapmıştı. Bu sefer sinyal vermekten öte yer ve büyüklüğüne de işare
Suudi Arabistan'ın, Suriye krizine ilişkin tutumlarının değişmez olduğu ve ülkede Beşşar Esed'in yer almadığı geleceği desteklediği bildirildi.