Başkanlık sistemi son sürat tartışılırken bir iddia da milletvekillerinin nasıl seçileceğine dönük geldi. Kulislere göre Ak Parti bunun için MHP'nin kapısını çalabilir.
Suriyeli muhalif kaynaklar Mig 29 tipi savaş uçağının gün içerisinde Halep kentinin güneyinde yer alan Cebel Hus bölgesinde Ebu Abde ilkokulunu vurduktan sonra dönüş için yöneldiği Akde
Fransız siyaset uzmanı Fabien Baussart, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın Rusya'yı Suriye'de destekleyerek çözüme katkı sunacağını iddia etti.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Suriye'ye hava saldırılarının neden durduğunu açıkladı: Tedbir amaçlı.
HDP Eş Genel başkanı Selahattin Demirtaş'ın avukatı tarafından tutukluluğuna yapılan itiraz 3'üncü Sulh Ceza Hakimliğince reddedildi.
Altın Kelebek isimli ödül töreninde 'Yılın Dizisi' seçilen ve skandal bir sansüre uğrayan Diriliş Ertuğrul ekibi, sahneden konuşma yapmadan indirildi. Bu yetmemiş gibi gecede sunuculuk ya
Belçika'nın Gent Savcılığı, Augustijnen Manastırı'nda görevli rahipler hakkında "insan kaçakçılığı" nedeniyle dava açtı.
İngiltere'nin başkenti Londra'da Daily Mail'e ait ofis şüpheli paket nedeniyle boşaltıldı.
Derik Kaymakamı Safitürk'ün şehit olduğu saldırıda kullanılan bombanın kaymakamlık görevlilerince odasına yerleştirildiği ve infilak ettirildiği öne sürüldü.
İstanbul Sultanbeyli'de bir sanayi sitesinde patlama meydana geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AP Başkanı Schulz'un, "Türkiye’deki durumun devam etmesi halinde, Avrupa Birliği olarak ekonomik yaptırımlar dâhil bazı önlemleri düşünmek zorunda kalacağız" a
Edirne Valisi Günay Özdemir, Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet'in doğum günü, doğduğu kent Edirne'de devlet töreniyle kutlanacağını söyledi.
Türk savaş uçaklarının el Bâb'daki 15 hedefi vurduğu açıklandı. İlerlemeye devam eden Özgür Suriye Ordusu'nun el-Bab'a girmesine son adımda olduğu belirtiliyor
Ankara ile Bağdat arasındaki Başika krizini çözmeye yönelik diplomatik çabalar sürerken Irak Parlamentosu'ndan tehdit geldi.
Halep kentine bağlı Azez ilçesi ve kırsalında Babul Selam Sınır Kapısı’nın yönetimi konusunda anlaşamayan iki muhalif grup arasında çatışma çıktı.