Suriye'nin başkenti Şam'da rejim güçlerinin kuşatması altındaki Duma ilçesinde açık havada kurulan bir kilometrelik iftar sofrasında 7 bin 500 kişi bir araya geldi.
Suriye'nin başkenti Şam'da rejimin kuşatmada tuttuğu Duma ilçesindeki 2 bin 500 çocuğa bayramlık dağıtıldı
Diyanet İşleri Başkanlığı, "Mardin'de Süryanilere ait kilise, manastır ve mezarlık gibi mülklerin Başkanlığımıza devredildiği yönündeki haberler tamamen gerçek dışıdır" dedi
Almanya’da Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) lideri ve Avrupa Parlamentosu eski başkanı Martin Schulz, Avrupa Birliği’ni Türkiye, Rusya ve ABD'ye tepki göstermeye davet etti.
Musul'daki Musenna Çarşısı'na girmeye çalışan DEAŞ mensubu 2 terörist kendisini patlattı. Olayda 3'ü polis 8 kişi hayatını kaybetti, 19'u yaralandı.
İsrail ana muhalefet lideri Herzog, ülkesinin "yavaş yavaş faşizme doğru kaydığını" ve "demokratik bir devlet olarak geleceğinin tehlikede olduğunu" söyledi.
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Tiran ve Sanafir adalarının egemenliğinin Suudi Arabistan’a geçmesini öngören Kızıldeniz sınır anlaşmasını onayladı.
Yürüyüşte olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ramazan Bayramı mesajında, "adalet" vurgusu yaptı.
Kanada ordusu, Irak'ta görevli Özel Kuvvetler üyesi bir Kanada askerinin, DEAŞ'lı bir teröristi 3540 metre uzaklıktan vurarak dünya rekoru kırdığını duyurdu
Bu sabaha karşı Kuzey Suriye’de İdlib yakınlarındaki El Dana kasabasında içine bomba yerleştirilen bir aracın patlaması neticesinde 4 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Yaralananlar aras
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı mesajında, "Türk milletinin karşı karşıya olduğu vahim meseleler fuzuli yürüyüşlerle aşılamayacak; hezeyan adımlarla engebeli yollar
İsrail'in, Suriye'den atıldığı ileri sürülen roketlere karşılık bu ülkeye hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
Arnavutluk'ta halk, ülkedeki muhalefetin yaklaşık üç ay süren protestosu ve meclis çalışmalarının boykotundan sonra 18 Mayıs'ta Arnavutluk Başbakanı ve Sosyalist Partisi (PS) Genel Başk
Hatay'da "canlı bomba" eylemi hazırlığındaki 2'si Türk, 3'ü Suriyeli 5 terörist yakalandı.
Siirt ve Hakkari'de devam eden operasyonlarda, 7 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.