Türkiye'nin yarından itibaren soğuk hava dalgasının etkisine girmesi beklenirken Mersin ve Antalya'da dolu etkili oldu. Şanlıurfa ise Suriye üzerinden gelen toz bulutuna teslim oldu. Dolu ve t
Antalya'daki Suriye konulu üçlü zirve sonrasında açıklamalarda bulunan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Faydalı bir görüşmeydi. Taraflar tüm konular üzerinde anlaştı" dedi. Lavrov, Su
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt İl Kongresi'nde konuşuyor. Erdoğan, "2019 yaklaştıkça Türkiye'ye çelme takmak isteyenlerin operasyonu artaca
İsrail ordusunun, işgal altındaki Golan Tepeleri ve Ürdün Vadisi'nde bugün tatbikata başlayacağı bildirildi.
Avustralya, halkın güvenliğini tehlikeye atan sürücüleri, araçlarını "ezerek ya da satarak" trafikten uzak tutmaya çalışıyor.
İsrail ile Suudi Arabistan'ın İran yakınlaşması sürüyor. Aşırı sağcı Avigdor Liberman ılımlı İslam ile ilgili açıklama yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Küçükçekmece, Ümraniye ve Sultangazi ilçelerindeki üç meydanın isimlerinin değiştirilmesine karar verdi.
‘Annem Varsa Ben de Varım’ kitap okuma proje tanıtımı törenine katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Artık öğrenme süreleri hızlandı, öğrencilerimizi 40 dakika sınıfta tutm
Fetullah Gülen'in “Hiç sevmem” diye bahsettiği efsane halterci Naim Süleymanoğlu, geçen yıl verdiği röportajda, "Beni sohbetlerine çağırdılar. Toplantılarına gitmeyince beni hedef se�
Almanya'nın Riyad Büyükelçisi, ülkesinin Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'in açıklamalarına ilişkin Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.
AK Parti Sözcüsü Ünal, '15 Temmuz sonrası FETÖ'cü bazı Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış subayların NATO'nun içinde kaldığını biliyoruz.' dedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Rakka'daki kirli pazarlığa ilişkin, "Serbest bırakılan teröristler, hangi dünya başkentinde intihar bombacıları olarak karşımıza çıkacak?" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayatını kaybeden olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu için başsağlığı diledi.
Olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, 'Diyanet İşleri Başkanlığı, 'Diyanet Akademisi' adı altında yeni bir akademi kurmayı planlamaktadır' dedi. Ayrıca Bozdağ, Diyanet'e