Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Pentagon’a yanıt verdi. Kalın, "Ulusal güvenliğimize neyin tehdit olduğun başkaları değil Türkiye'ni kendisi karar verir "dedi.
Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma vekili Olga Savastyanova, ABD'li tüm basın kuruluşlarına Duma'ya giriş yasağı getireceklerini söyledi.
Çin'in her gün işe giderken bindiği otobüsün kavşakta beklemesinden bıkan adam yol işaretlerini değiştirdi.
ABD, Türkiye'yi İran'a ambargoyu delmekle suçlarken aralarında Almanya’dan ABD’ye, Çin’den İsviçre’ye birçok ülkenin İran'a 40 milyar dolarlık satış gerçekleştirdiği ortaya çıkt�
Yazar, Sultan Polat'ın yeni romanı okuyucularla buluştu.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik iddia ettiği belgeler basına dağıtılıyor. CHP sözcüsü Tezcan belgelerin savcılığa da verileceğini duyurdu.
TBMM Diyarbakır Cezaevini İnceleme Alt Komisyonu Başkanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, kendisinin de bir dönem kaldığı Diyarbakır Cezaevi'nde yaşadıklarını gözyaşları
Almanya, 'FETÖ'nün sır kutusu' firari Adil Öksüz hakkında yakalama kararı çıkardı. Karar, Almanya Başbakanı Merkel tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesin
Pentagon Sözcüsü, terör örgütüne "Türkiye'yi tehdit edebilecek silahlar" verdiklerini itiraf etti. PKK bu silahları Kandil'de depoluyor.
Türkiye Maarif Vakfı ile Bosna Hersek İslam Birliği Vakıflar Müdürlüğü arasında başkent Saraybosna'daki Eski Yetimler Kampüsü'nün kiralanmasına ilişkin sözleşme imzalandı.
Gelecek ay çalışmaya başlaması beklenen JEP, tarafların imzaladığı barış anlaşmasına göre, af yasasından yararlanamamış FARC militanları, ordu mensupları ve paramiliter güçleri ya
VakıfBank tarafından ABD'de görülen davaya ilişkin, "Ulusal ve uluslararası bankacılık çevrelerinde yıllardır net bir şekilde bilindiği üzere bankamızın ABD'de görülen söz konusu da
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nca yapılan düzenlemeyle, ekmek çeşitleri, en az 200 gram ağırlıktan başlamak üzere 10'ar gram artırılarak satışa sunulacak. Ambalajsız piyasa
Yemen'den Suudi Arabistan topraklarına fırlatılan balistik füzenin hava savunma sistemi tarafından imha edildiği belirtildi.