Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump’la yapacağı görüşme öncesi PYD ve FET֒yü işaret etti, son mesajını verdi: Biz bu ittifakı Türkiye’nin aleyhine olacak yaklaşımlara boğduramayız.
Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu 24 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin adliyeye sevk edilen midibüsün sahibi tutuklandı.
ABD'nin Eski Şam Büyükelçisi Robert Ford, Atlantic dergisindeki makalesinde, Donald Trump yönetiminin DEAŞ’a karşı, PYD/PKK ile işbirliği yapmasının hatalı olduğunu ve Washington’un PY
Almanya’da Kuzey Ren Vestfalya’da gerçekleştirilen eyalet seçimlerinin ilk sonuçları belli oldu. İlk sonuçlara göre Hristiyan Demokratlar (CDU) yüzde 34,3 ile en yüksek oyu aldı.
Kartal'da, polisten kaçan otomobilin başka bir araca ve yayaya çarpması sonucu 5 kişi yaralandı.
İngiliz müzisyen Yusuf İslam, "Türkiye'nin, İslam dünyasının bir modeli, bir örneği olduğunu görüyoruz. Umarız bu büyüme devam eder. Türkiye ile gurur duyuyoruz" dedi
Dünya genelinde on binlerce kuruluş 'WannaCry' olarak bilinen bilgisayar virüsünün saldırısına uğradı.
Kocaeli 9. Kitap Fuarı'na katılan Canan Karatay, orucun zeytinle açılması gerektiğini belirterek, "Zeytinle açılacak oruç. Hz. Muhammet zeytinle açardı. Hurma nereden çıktı? Hurma tamame
Hizan'daki 14 mezrada ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Terör örgütlerini sütunlarına taşıyıp legalleştirmeye çalışan Cumhuriyet gazetesi yine baltayı taşa vurdu.
Başbakan Binali Yıldırım, Muğla'da yolcu midibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazanın her yönüyle araştırılacağını, kazanın sebebinin mutlaka ortaya çıkarılaca�
Muğla'da 24 kişinin hayatını kaybettiği kazada uçuruma devrilen yolcu midibüsünün şoförü Sertbaş, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Yunus Emre Uçar'ın 3 yaşındaki oğlunun Konya'daki sünnet düğünü sosyal medyadan yapılan çağrılar sonucu yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Siyaset bilimci akademisyen Finkelstein, "Gazze'nin içme suları insan sağlığına uygun değil. Çocuklar bu sulardan içerek zehirleniyor, ölüyor.Bu, ablukanın bir sonucudur." dedi.
Savaşın soğuk ve karanlık yüzünden kaçan anneler Ankara'da hayata tutunmaya çalışıyor. Her birinin zorluklarla dolu bir hikayesi var. Ancak hepsi de çocuklarının geleceği için güçlü