Suriye ve İran medyası, Suriye'nin hava savunma sisteminin Şayrat Hava Üssü'nü hedef alan füzeleri Humus Humus bölgesi üzerinde etkisiz hale getirdiğini açıkladı.
AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde yaşayan 25 yaşındaki Merve Çavdar, depresyon haplarını içerek intihar etti.
Çin’de işler nasıl gidiyor, büyüme oranı ne? Yıldız Holding, pladis yüzde kaç büyüdü? Borsaya hangi şirketler geliyor? Murat Ülker, usta gazeteci Ruhi Sanyer’e konuştu.
Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, ülkede son dönemde yoğunlaşan grev ve gösterilerin ekonomiye etkisini göstermeye başladığını söyledi.
İşsizlik oranı Ocak'ta geçen yılın aynı ayına göre 2,2 puan düşüşle yüzde 10,8 oldu. İşsiz sayısı 576 bin kişi azalarak 3 milyon 409 bin kişiye düştü.
The Sunday Times, istihbarat kurumlarının Moskova’nın siber alanda olası ‘saldırgan’ eylemlerine yanıt olarak Rus bilgisayar ağlarına saldırmaya hazır durumda olduklarını yazdı.
Halep'in güneyindeki Azan Dağı’nda bulunan İran Askeri Üssü’nde meydana gelen patlamada 20 İranlı subayın hayatını kaybettiği, çok sayıda da yaralı olduğu bildirildi.
Fransa'da hükümetin son dönemdeki uygulamalarına karşı çok sayıda kentte protesto gösterisi düzenlenirken, Nantes ve Marsilya'da polis ve göstericiler arasında çatışmalar yaşandığı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amerika’nın Suriye’ye yönelik düzenlediği operasyon ile ilgili “Ben desteklemiyorum. Ben barıştan ve kardeşlikten yanayım. Bugün o bomba yarın
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, 'İnşallah göreceksiniz, size, Malatya'ya 100 bin liralık düve vereceğiz, her şehre vereceğiz ama şu şartı getirdik, bizim amacımız hayvan
Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 4157 teröristi etkisiz hale getirdi.
Bakanlar Kurulu’nda paylaşılan rakamlara göre, 2017’nin ilk çeyreğinde 6 bin olan Afgan sığınmacı sayısı, bu yılın aynı döneminde yüzde 400’ün üzerinde artarak 27 bine ulaştı.
İran, Iğdır, Ağrı, Van üzerinden Türkiye’ye geçen Afgan sığınmacıların durumu Bakanlar Kurulu gündemindeydi. Bakanlar Kurulu’nda paylaşılan rakamlara göre, 2017’nin ilk çeyreğind
Orgeneral Akar: "Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, icra edilen tüm faaliyetler, hem askeri hem insani değerler anlamında diğer dünya ülkelerine örnek olacak bir şekilde, BM kararları doğru
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Erdoğan, sanatçıların Hatay ziyaretiyle ilgili skandal sözlerini eleştirdiği Kılıçdaroğlu'n