Reşit Galip’in Türk’ü, Maarif Vekâleti komisyonunca türetilen kelimeleri kullanan, Alpin ırkından, kafatası brakisefal, ecdadı olarak Hitit ve Sümerlileri bilen, Parisli gibi yaşayan ya
Konusu itibarıyla bizi üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir ikilemle karşı karşıya getiren bir film, Anaokulu Öğretmeni. Serdar Arslan filme dair yazdı.
Irak Sınır Kapıları Kurumu Başkanı Erbain törenleri münasebetiyle ülkeye giriş yapan yabancı ziyaretçi sayısına ilişkin 1 milyon 800 bin rakamı açıkladı
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Devlet Bahçeli'nin sözlerine yanıt verdi. Gökçek, "Sayın Bahçeli, beni sözleriyle onore etmiştir. Teşekkür ediyorum" dedi.
Lion Havayolları, Endonezya'da kalkıştan kısa süre sonra denize düşen yolcu uçağındaki mürettebat sayısının 8 olduğunu duyurdu.
İzmir Suikastı, erken Cumhuriyet Dönemi’nin ilk yıllarının en çok tartışılan, gerçekte ne olduğuna dair çok farklı görüşlerin ortaya konulduğu meselelerden biridir . Zira bunu mutl
HDP Eş Başkanı Sezai Temelli, hükümetle masaya oturmak gibi bir çağrılarının olmadığını, konunun muhatabının İmralı olduğunu açıkladı.
Hadımköy'de bir fabrikada yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alev alev yanan fabrikayı söndürme çalışmaları sürüyor.
Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'ndaki açılışına çok sayıda ülke lideri de bizzat katılacak
ABD'de şüheli paket olayıla bağlantısı olduğu düşünelen ve gözaltına alınan Cesar Altieri Sayoc'un sosyal medya hesaplarında, Donald Trump yanlısı mesajlar olduğu belirlendi.
Gözaltına alınan Cesar Altieri Sayoc'un, sosyal medya hesaplarında ABD Başkanı Donald Trump yanlısı mesajlarının yanı sıra, liberallere karşı komplo teorileri ve nefret söylemi yer alı
ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında imzalanan "TSK Çok Bantlı Sayısal Müşterek Telsiz Tedariki" sözleşmesinin detayları açıklandı.
İsrail askerlerinin Gazze Şeridi sınırında açtığı ateş sonucu şehit olan Filistinli sayısı 4'e, gerçek mermiyle yaralananların sayısı 31'e yükseldi.
Meclis'te CHP ve MHP milletvekilleri arasında yaşanan gerginlik, CHP'nin basına kapalı düzenlenen grup toplantısında masaya yatırıldı. Olayları tartışan CHP grubu, bir daha böyle gerilim
Washington Post Uluslararası Görüş Sayfası Editörü Karen Attiah, 'Washington Post, bugünden başlayarak Cemal Kaşıkçı'nın acımasızca öldürülmesine ilişkin soruların cevaplarını a