Alparslan BabaoÄŸlu ile gelenekli sanatlarda icazet ile ilgili konuÅŸtuk
Başbakan Davutoğlu, "Türkiye-Halep arasındaki insani koridor, Rus savaş uçaklarının da desteğiyle yabancı savaşçıların ve rejim güçlerinin işgâli altında. Türkiye’den Halep’e kor
Özellikle Afrika Kıtası'nın güneyinde yer alan Afrika Boynuzu ve Madagaskar gibi ülkelerde şiddetli sıcaklık ve kuraklık yaşanıyor.
ABD'nin gizli bilgilerini sızdırmakla bilinen Wikileaks'in kurucusu Assange, BM vereceği kararın aleyhinde olursa teslim olacağını söyledi.
Papa’nın 1915 Olayları’nı “soykırım “olarak nitelemesinin ardından kriz yaşanan Türkiye-Vatikan arasında ilk yakınlaşma sinyali geldi.
Dokuz mahallenin yasak kapsamından çıkarıldığı Diyarbakır’ın Sur ilçesinden büyük bir göç dalgası başladı. İnsanlar eşyalarını kurtarmaya çalışıyor. Onlardan biri, ‘Surları
“Tutukluların yaşam hakları ihlal ediliyor. İki kişi bir yatakta uyuyorlar. Ya da nöbetleşe yatan insanlar var. Gece biri, gündüz biri uyuyor.”
Suriye'de rejim ve muhalefet, ülkedeki iç savaşa siyasi bir çözüm bulmak amacıyla Cenevre'de. Evlerini terk ederek Türkiye'ye sığınmış Suriyeliler ise görüşmelerden umutsuz. Suriyelile
Sokağa çıkma yasağının 9 mahallesinde kaldırıldığı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde göç izdihamı yaşandı.
AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Adana'da Amerikalılara ait olduğu ileri sürülen İnsansız Hava Aracı (İHA) kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Doğankent mahallesinde boş bir araziye düştü. Olayla ilgili inceleme yap
Belçika'nın Batı Flandre ili Valisi Carl Decaluwe, halktan 'sığınmacılara yardım etmemesini, özellikle de yiyecek vermemesini' istedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mahsun Kırmızıgül'ün sözlerine isim vermeden atıfta bulunarak, 'Biliyorsunuz bir sanatçı 'zalim' diye dönüp bize hitap ederek bir ithamda bulundu. Sonra bir iç
Adana'da MİT TIR'larının aranması olayında tutuklanan Adana Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Özkan Çokay, TSK'dan ihraç edildi.
Fethullah Gülen'in de yargılanan 122 sanık arasında yer aldığı "Selam Tevhid'de kumpas" davasında 55 tutuklu sanıktan 10'u hakkında tahliye kararı verildi. Tahliye edilenlerin 7'si polis, 3