Rusya'nın Murmansk kentinde demirlenen santralde, ilk aşamada reaktör yüzde 1 ila 10, son aşamada ise tam kapasitede çalıştırılacak.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma sonucunda, Sözcü gazetesi yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi hakkında 'FETÖ'ye ü
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi, Vaniköy, Beykoz'da yaşananlar ve Çengelköy Polis Merkezi'nin işgaliyle burada çıkan olaylarda, aralarında Yen
Toplum şikâyetçi; “Aile Bakanlığı sanki feminist dernekler başkanlığı gibi hareket ediyor” diyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.
Japon Nikkei gazetesi, Japonya'nın Türkiye'de nükleer enerji santrali kurma projesinden vazgeçmeye hazırlandığını yazdı.
Son zamanlarda Türkiye'den yabancı ülkelere yaşanan beyin göçü tartışılırken hangi ülkenin kaç yabancı öğrenciyi ağırladığı sorusunun cevabını da UNESCO verdi buna göre il üç
Duygunun terk edilmesi, modern kişinin en temel duygusal gerçekliği olarak tarif edilen, derin bir içsel “küntlük ve ölüm hali”ne yol açar. Varoluşsal sorunlar ve “ruh ölümü” böy
Fransa'daki protestolarda yeni gelişme yaşandı.
Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında yargılandığı davada, adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla tahliye edilen, örg�
Sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapan 12 kişiden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadınlar FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda şampiyonluğa ulaşan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nı kutladı.
ABD'nin güney eyaletlerinde 20 milyondan fazla insan büyük ve çetin bir kış fırtınası için hazırlanıyor.
Son dakika haberine göre, Hakkari’de kayganlaşan yolda kontrolden çıkan askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucu 3 asker yaralandı.
22 Ekim 1993'te Diyarbakır'ın Lice ilçesinde dönemin Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Aydın'ın suikast sonucu hayatını kaybetmesi sonrası çıkan ve 16 kişinin öldüğü olayl
Ermenistan'da yaşanan siyasi kriz ve toplumsal olayların ardından yapılan erken milletvekili seçimi için halk sandık başına gitti.