Rosteh’in CEO’su Chemezov, S-500 füze savunma sisteminin geleceğiyle ilgili kritik bir açıklamada bulundu.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye sınırındaki askeri birliklere zırhlı araç ve komando sevk edildi.
Türkistan İslam Partisi (TİP), Suriye'nin kuzeyinde Esed rejimine karşı savaşa hazırlanan mensuplarından oluşan büyük bir grubu gösteren bir dizi fotoğraf ve video yayınladı.
Meşru Trablus hükümetini devirmek için Nisan ayından beri saldırı düzenleyen Halife Hafter’in Libya Ulusal Ordusu, Türkiye ile artan gerginlik üzerine seferberlik ilan etti. Libya'nın do�
Osaka’da düzenlenen G20 Devlet Başkanları Zirvesi’nin ardından Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı, çarpıcı açıklamalar yaptı.
Kulislerden yeni hükümet kabinesinin belirlendiğine dair iddialar konuşuluyor. İddiaya dair kabine değişikliğine 23 Haziran seçim sonuçlarının neden olduğu düşünülüyor.
Bu yıl ilk defa gerçekleşen ve 4 gün süren Moda Giyim ve Tesettür Festivali Kayseri’de yapıldı.
Habertürk yazarı Sevilay Yılman, geçtiğimiz gün Elazığ Dostlar Buluşması programında açıklamaları ile gündeme olan ve yeni parti kuracağı beklenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun
Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman yönetimi, Suudi Arabistan'da askeri hava üssü kurması için İsrail'e izin verdiği öğrenildi.
Kamuran Toktanış: Bilenler bilir ama bilmeyenler için sürgün, hasretlik ve mültecilikle geçen bir ömürden, gerçek bir hayat hikayesinden, 50 yıllık bir özlemden "Seyad ile Zulfînaz"dan b
Kaynak: Dr. Lamia Levent Abul ve Emin Gürdamur, Diyanet Dergisi, İslam Bilim Tarihi, 2019.
Mehmet Ali Büyükkara: Gittikçe artan "Suriyeli evine dön" provokasyonlarının, iç barışı bozarak Türkiye'yi Esed'le haksız bir antlaşmaya mecbur etme gibi bir hedefi var aslında...
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'de 2 yıldan önce 'erken seçim' olacağını düşünmediğini ifade etti.
AK Parti'de yıllardır ekonomi yönetiminde üst düzey görevlerde bulunan eski bakan Ali Babacan, yeni parti hazırlıklarını sürdürüyor.
Kerem Kınık, son günlerde iyice ayyuka çıkan Suriyelilere yönelik nefret eylemleri için suç duyurusunda bulundu.