Metehan Demir: Oyun çok basit; Türkiye'nin haklı olduğu Kardak meselesinde ortamı iyice gerip 'AB üyesi' ve Batı dünyasının dostu Yunanistan'a karşı, ülkemizi sıcak bir çatışmanın i�
Trump’ın baş danışmanı ve “Müslüman yasağı”nın arkasındaki isim Bannon, birkaç sene içinde Çin’e savaş açacaklarını söyledi.
Batı Şeria'daki Amona Yahudi yerleşim birimini boşaltma çalışmaları sırasında 24 İsrail polisi hafif yaralandı, 13 yerleşimci gözaltına alındı.
Yaklaşık 16 bin insanın yaşadığı Ukrayna'nın Avdeyevka kasabasında şiddetli çatışmalar var. Onlarca binaya ateş açıldı, bir sivil öldü, sekiz kişi de yaralandı.
Hayır Partisi'ni kuran, AK Parti’den bir dönem milletvekili adayı olan ve eski bazı bakanlara siyasi danışmanlık yapan Tuna Bekleviç, Anayasa değişikliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Çanakkale Savaşları'nda görev alan şehit olan kahraman askerlerden Safranbolulu Mehmet Çavuş'un mezarı, Gelibolu Yarımadası Tarihi Alanı'nda yapılan örtü temizliği çalışmasında 102
Alman Başbakan Angela Merkel, Ankara’da. Ziyaret, Türkiye-AB ilişkilerinin gerildiği ve mülteci anlaşmasının tehlikeye girdiği bir döneme denk geliyor. Ankara, mülteci anlaşmasının gere
Amerikan emperyalizminin yeni şefi Trump için, ‘zer ve zor’dan, servet ve silah gücünden başka bir dayanağı olmayan, kaba-saba birisi deniliyor diye, o kadar da ahmak değil herhalde..
Klasik İslam kültüründe ahlak kitapları önemli bir yer tutar. Özellikle Osmanlı döneminde siyasetname geleneği hem siyaset teorisi hem de bir tür ahlak temellerini ortaya koyan eserlerdir.
Terör saldırıları, yeni anayasa ve başkanlık tartışmaları gibi bir toplumun siyasal tarihinde istisna oluşturabilecek farklı olayları bir arada yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Başbakan Yıldırım'ı kabul edeceği öğrenildi.
Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı, millete hakaret eden Sözcü Gazetesi yazarı Bekir Coşkun hakkında halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçundan soruşturma açtı.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Trump'ın bazı ülke vatandaşlarına dair aldığı karara ses çıkarılmamasının sebebini açıkladı.
Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Aydınlık’taki köşesinde Türkiye’nin adım adım savaşa doğru gittiğini yazdı.
Azerbaycan'da, 12-22 Mayıs'ta yapılacak 4. İslami Dayanışma Oyunları'nın başlamasına 100 gün kalması dolayısıyla "flash mob" etkinliği düzenlendi