Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde herhangi bir çalışma bulunmadığı ve tüm şeritlerin trafiğe açık olarak hizmet verdiği bildirildi.
Ahmet Mahmut Ünlü kamuoyunun bildiği isimle Cübbeli Ahmet, Ulusal Kanal'a konuştu.
İstanbul Miletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, 23 Haziran İstanbul seçimini kazanan Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı "it" tartışmasıyla gündeme gelen Ordu Valisi Seddar Yavuz'a tepki gösterdi.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter paylaşımları gerekçesiyle yarın İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkıyor. Kaftancıoğlu’nun “Cumhurb
Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre; AK Parti’de, İstanbul’da sahada yapılan çalışmalardan yola çıkılarak seçimlerin kaybedilmesinin ana başlıkları şöyle sır
Hiçbir netice birkaç nedenle izah edilemez.
Çin Halk Cumhuriyeti Afganistan Özel Temsilcisi Dıng Şicün, Çin'in Afganların kendi aralarında yapılacak barış görüşmelerini desteklediğini söyledi.
Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde bir çalışma olmayacağı bildirildi.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ile NATO Karargahı’nda bir araya geldi. Görüşmeden sonra açıklama yapan Bakan Akar, "F-35 savaş uçağından
Türkiye'nin Akdeniz'de başlattığı sondaj çalışmalarına sert şekilde tepki gösteren ve AB'ye yaptırım çağrısında bulunan Yunanistan, Girit'te sondaj çalışmaları başlatıyor.
Son yılların en çok konuşulan ve merak edilen isimlerinden olan Ali Babacan’ın parti kurmasına yönelik tartışmalar, İstanbul yerel seçimlerinin tekrarı neticesinde ivme kazandı.
İki partinin tabanlarının birbirine yakın, hatta daha yaklaşmakta olduğu tespiti üzerinde siyaset analizi yapanların bu gerçeği idrak etmeleri gerekir. Özellikle resmi ideolojinin milliyet�
Ali Babacan ve Abdullah Gül’ün çalışmalarını sürdürdüğü yeni parti ile ilgili dikkat çeken bir iddia geldi.
Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında yeni parti kurmak için çalışma yürüttüğü ileri sürülen isimlerin yemekte buluştuğu aktarıldı.
İstanbul seçimi sonrası AK Parti’yle ilgili ‘ayrılık’ ve ‘yeni parti’ kulisleri artıyor. Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün desteği