Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Türkiye'de bulunan Almanya Genelkurmay Başkanı Orgenaral Volker Wieker ile Ege Ordu Komutanlığı Karargahında görüştü.
Rusya'nın Suriye'deki hava saldırıları, Rusya'nın Tel Aviv Başkonsolosluğu önünde protesto edildi
TBMM'de görüşülen dokunulmazlıkla ile ilgili anayasa değişikliği önerisi 374 oyla kabul edildi.
İngiliz Economist dergisi, bu haftaki sayısında, Kilis'te artan DAEŞ saldırılarıyla ilgili analiz yayınladı. "Kurdu dürtmek" başlıklı yazıda, DAEŞ'in amacının Türkiye'yi Suriye'ye ka
Rusya-İran-Esad ittifakı, şehri tümüyle kuşatmak için tüm güçleri ile Suriye’nin en büyük ikinci kentine saldırıyor.
Necip Fazıl ve Eşref Edip gibi önemli isimlerin kuruluşuna katkıda bulunduğu Milli Nizam Partisi 20 Mayıs 1971'de kapatılmıştı
Genelkurmay'ın açıklamasının ardından helikopterin, PKK'nın elindeki Rus yapımı füzeyle düşürülmüş olma ihtimali ağırlık kazandı.
Dokunulmazlıkların kaldırılmasında ikinci tur oylama bugün yapılacak. Dokunulmazlıkların referanduma gitmeden kalkması için CHP'nin destek vermesi gerekiyor
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby bir açıklama yaparak Obama'nın özel temsilcisinin PYD lideri Salih Müslim'le görüştüğü yönündeki iddiaları yalanladı.
Sudan Devlet Başkanlığı Sözcüsü İzzeddin, Devlet Başkanı Beşir'in ABD'nin Hartum Büyükelçiliği'ne vize başvurusunda bulunduğunu bildirdi.
Rusya'nın karşı çıkmasına rağmen Balkan ülkesi Karadağ, NATO'nun 29. üyesi olarak kabul edildi
Venedik Konseyi, AB'nin Rusya ve Kırım ilhakı karşısındaki politikasını kınayan bir kararı kabul etti
Rus milliyetçiliğinin önemli isimlerinden olan Putin'in akıl hocası Aleksandr Dugin, Yunanistan'da gözaltına alındı.
Diyarbakır'ın Sur ilçesi Dürümlü mezraasında terör örgütü PKK'nın bomba yüklü kamyonla yaptığı katliamın acısı hala tazeliğini koruyor. Metrelerce derinlikte çukur açan korkunç
ABD Başkanı Barack Obama'nın IŞİD ile Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, PKK'nın Suriye kolu PYD'nin kontrolü altında bulunan Kobani'ye bir ziyaret daha gerçekleştirdi.