Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Ayhancı, 3 yıllık çalışma sonucu yerli yapay kan ürettiklerini belirtti.
Anayasa Mahkemesi, HDP ve CHP'li bazı milletvekillerinin, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili anayasa değişikliğine ilişkin iptal başvurusunu ret gerekçesini açıkladı.
Başbakan Binali Yıldırım Azerbaycan ziyaretinde İlham Aliyev ile birlikte basın açıklaması yaptı. Almanya'nın aldığı karara değinen Başbakan 'Almanya tarihi bir yalana imza attı' dedi
Görevden alındığı iddia edilen MİT Müsteşarı Hakan Fidan, özgeçmişiyle Türkiye'nin en merak edilen isimlerinden biri, hakkında Kürt bir aşirete mensup olduğundan tutun da memleketine
Anayasa Mahkemesi, HDP ve CHP milletvekillerinin dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili yaptığı başvuruyu reddetti.
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), fiyatların artması için petrol üretiminin dondurulması konusunda herhangi bir karar alamadı.
Almanya Meclisi'nin sözde soykırımı kabul ettiği oylamaya ret oyu veren tek vekilin Leipzig Milletvekili Bettina Kudla olduğu ortaya çıktı.
Meksika'nın Chipas eyaletinde greve giden öğretmenler, kendilerini eyalet yönetimine 'ispiyonlamak'la suçladıkları iki öğretmenin saçlarını kent meydanında, herkesin gözü önünde kesti
NATO'nun Afganistan'daki Kararlı Destek Misyonu Sözcüsü General Cleveland, geçtiğimiz yılın Afgan güvenlik güçleri için zorluklarla dolu olduğuna işaret ederek, "2015 Taliban için daha
Fransa'nın Rusya için üretilen ancak Mısır'a satılan 'Mistral' tipi helikopter taşıyan savaş gemileri Mısır'a ulaştı.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Hişam Şuayır'ın Nairobi'deki BM toplantısında Afrikalılar için köpek ve köle dediği öne sürülüyor.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Hişam Şuayır'ın Nairobi'deki BM toplantısında Afrikalılar için köle dediği öne sürülüyor
Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın, 'PKK yenileceğini anladığı için 'Kaçabilen kaçsın' talimatı verdi' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Afrika turuna çıktı. Ziyaretin bir ayağında da Uganda var. Cumhuriyet tarihinde Cumhurbaşkanı düzeyinde yapılan bu ilk ziyaret, tarihi önem taşı
Suudi Arabistan'ın hazırladığı anlaşmaya imza atmayan İran'ın Hac ve Ziyaret Kurumu Başkanı Ohedi, İran vatandaşlarının üçüncü ülkeler üzerinden hacca gitmelerinin doğru olmayaca�