DHKP-C örgütünün üst sorumlusu Gökhan Yıldırım, Esenyurt’ta bir araç içerisinde sahte kimlikle yakalandı.
Topkapı sarayı ile ilgili açıklamalarda bulunan Eski Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, "Bakanlığımızın bütçesi fevkalade yetersiz. Topkapı çok yük Bakanlığa
İran bankacılık sektöründe piyasayı rahatlatmak için kredi kartı dağıtarak bir ilke imza attı.
İran'daki bankaların, iç piyasayı canlandırmak amacıyla müşterilerine ilk kez kredi kartı dağıttığı bildirildi.
Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası Moody's'in Türkiye kararı ile ilgili açıklama yaptı.
Husiler ile Salih yanlısı güçler, koalisyon güçlerine, saldırıların durması karşılığında sınırındaki roket atışlarını durdurma teklifinde bulundu.
Adil Öksüz hakkında, darbe girişiminden önce de kayıtlar olduğu ortaya çıktı. Şimdi o kayıtları savcılığa kim ya da kimlerin intikal ettirmediği araştırılıyor.
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull'a hitaben, "Ülkemizi (Filistin'i) Osmanlılardan kurtardığınız için size borçluyuz" dedi.
Darbeciler, “Cumhurbaşkanı 50 kilogram altınla yurtdışına kaçmak istedi” algısı için Erdoğan’ı kaçırıp Koza’daki altınlarla fotoğraflayacaktı.
Yaz aylarında yüksek fiyatlarla yapılan trafik sigortası poliçelerinin iptal edilerek araçların yeniden sigortalanması mümkün hale geldi.
İran dini lideri Hamaney'in Başdanışmanı Safevi, ABD ve Rusya'nın Suriye'de gizli anlaşma yaparak İran'ın çıkarlarını gözardı edebileceğini belirtti.
Suriye'de ateşkes sonrası Halep'e düzenlenen hava saldırılarında 100'e yakın kişi hayatını kaybederken, Birleşmiş Mileltler Güvenlik Konseyi'ndeki Halep oturum sert tartışmalara sahne o
Amerikan rüyası artık tarih oldu. Olaylar nedeniyle 5 eyalette OHAL ilan edildi. Birçok kentte polis ve göstericiler arasında çatışmalar yaşandı, 90 kişi yaralandı. Gezi’de canlı yayın
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,15 Temmuz darbe girişimiyle Türkiye topraklarının iki devlete verilmenin hesapları yapıldığını belirterek, “Bu işgal girişiminin sonunda hedeflenen şey Erm
DAEŞ’e ait bomba yüklü araç Suriye’nin Azez ilçesine bağlı Tuğlum Köyü’nde TSK’ya ait fırtına obüsleri ile vurularak imha edildi.