Ukrayna'da Rusya yanlısı milislere karşı silahlı mücadele yürüten "Azov" adlı aşırı milliyetçi grup siyasi parti kurdu.
Musul'un DAEŞ'ten kurtarılmasına yönelik operasyon planları sürerken akıllara gelen, ama sorulmamış bir soruyu buradan Irak hükümetine yöneltmemiz gerekir: Hedef Musul'u işgal etmek mi yo
TBMM Başkanı Kahraman, Başkanlık sistemi tartışmalarıyla ilgili, 'Sayın Devlet Bahçeli'nin son beyanı güzel. 'Öyle ya halk hangisini istiyor, bu bir sorulsun' diyor.' dedi.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta gerçekleşen intihar saldırısında ilk bilgilere göre 14 kişinin öldüğü, 21 kişinin yaralandığı öğrenildi. Ölü sayısın artmasından endişe ediliyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başkanlık tartışmalarına ilişkin açıklama yaptı.
Washington-Moskova hattında tansiyon yükselirken Rusya'daki televizyonların halka "Nükleer savaşa hazır mısınız?" uyarıları yaptığı ortaya çıktı.
Musul'un IŞİD'den kurtarılması operasyonu için iş birliği yapan ordu askerleri ve Peşmerge güçleri arasında krize yol açan 'Şii bayrak' sorunu çözüldü.
PKK'nın son günlerde terör saldırlarını artırmakta sergilediği performansı kendi ufku, söylemi, çapı ve kapasitesiyle izah etmek mümkün değil.
Tayland'ta kralın ölümünden sonra oluşan iyimser hava, ülkenin para birimini ve borsasını artırdı.
Avrupa Konseyi'nde açılan bir sergide tüm dünyada Müslümanların tepkisini çeken Danimarkalı Kurt Westergaard'ın Hz. Muhammed'i (SAV) terörle özdeşleştiren çiziminin kullanılması tepki
Ak Parti ve CHP'nin, Kazan'ın adının 'Kahramankazan' olarak değiştirilmesi ve 15 Temmuz'un tatil edilmesine ilişkin kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
Irak Başbakanı Haydar el İbadi, terör örgütü DEAŞ'ın ülkede tamamen ortadan kaldırılmasının son sürecine girildiğini söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Demokrasi ve medya özgürlüğü konusunda herkese ders vermeye çalışan İsveç'in 15 Temmuz konferansını iptal etmesi çelişki ve çifte standarttı
ABD Dışişleri Bakanlığı, 1 Kasım’dan itibaren ABD pasaportuna ve vizesine başvuracakların, başvuru formlarında gözlüksüz fotoğraf kullanması gerektiğini bildirdi.
Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre, 17 Ekim pazartesi günü saat gece yarısı 00.00’dan itibaren boğaz köprülerinden kaçak geçiş yapanlar 500 TL para cez