15 Temmuz günü öğrenci seçme komisyonundaki görevi nedeniyle Ankara’da bulunan, Tekirdağ’da görevli Binbaşı Gökhan Balcı, gece sivil kıyafetle Genelkurmay’a giderek darbecilere destek
Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Kati Piri, Halkların Demokratik Partisi'ne (HDP) mensup bazı milletvekillerinin gözaltına alınmaları ile Türkiye'nin "çizgiyi aştığını" söyl
Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, polis helikopteriyle Edirne'ye getirildi.
Çözüm Süreci’nde masayı devirdikten sonra halkı meydanlara çağırıp 6-8 Ekim olaylarınının fitilini ateşleyen, ardından PKK’nın hendek terörüne ortak olan HDP siyaseti adliyede son
Cumhuriyet gazetesi yönetici ve yazarlarına yönelik operasyonda Savcılık Kadri Gürsel, Musa Kart, Güray Tekin Öz, Mustafa Kemal Güngör, Turhan Günay, Hakan Karasinir, Önder Çelik, Bülent
ABD Dışişleri Bakanlığı, HDP’li milletvekillerinin gözaltına alınması ve bir kısmının tutuklanmasıyla ilgili olarak ’derin bir kaygı’ duyulduğunu belirtti.
Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, işsizlik ödeneğinin artırılması ve daha uzun süreli ödenmesi gibi talepler olduğunu belirterek, "Şu anda bu konuda bir çalışmamız yok" dedi.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında DEAŞ'ın havanlı saldırısında 1 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı belirtildi. Türk Si
İstanbul Esenyurt’ta bir annenin 6 yaşındaki çocuğunu çamaşır ipiyle arabaya bağlayarak sürüklemesinin ardından talihsiz çocuğun geçici velayeti baba Umut Kurt’a verildi.
Almanya'da Türkiye karşıtı protesto düzenleyen PKK sempatizanları, polisin sert müdahalesiyle karşı karşıya kaldı.
Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel serbest bırakıldı.
Demirtaş ve Yüksekdağ, gece saatlerinde düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı. HDP Genel Merkezi ise yapılan olan ortak savunma metnini açıkladı.
15 Temmuz darbe girişiminin ardından Ortadoğu Tarihi Uzmanı Prof. Dr. Cengiz Tomar, Amerika'nın FETÖ'yü 60'lardan beri kullandığını belirtti. Tomar, Türkiye'yi Suriye savaşına sokmak iç
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında DAEŞ'in havanlı saldırısında 1'i ağır 3 askerin yaralandığı belirtildi.