Türkiye'den sınır dışı edilen Hollandalı gazeteci Johanna Cornelia Boersma'nın, çalıştığı Hollanda gazetesi Het Financieele Dagblad'daki (FD) görevine son verildi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, 3600 ek gösterge düzenlemesinin "Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlıklarımızl
Kanter, Reuters haber ajansına "Trump'ın kesinlikle Türkiye'de olup bitenler hakkında konuşması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü birçok insanın kaçırıldığı, hapishanede işkence g�
Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un arasındaki ikinci zirvenin şubat sonunda olacağını açıkladı.
Beyaz Ev Sözcüsü Sanders, ABD Başkanı Trump ile Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un arasındaki ikinci zirvenin şubat sonunda olacağını açıkladı.
Türkiye'den sınır dışı edilen Hollandalı gazeteci Johanna Cornelia Boersma'nın, Het Financieele Dagblad'daki gazetecilik görevine son verildi.
Erkeği düşmanlaştıran, kadını ise ilahlaştıran zihniyete tepkiler dünya çapında da giderek artıyor. Erkek tüketicilere hitap eden şirketler, kadınlara yönelik şiddet ve tacizin hesab
TSK, PKK/YPG'lilerin taciz ateşlerine karşılık verildiğini duyurdu.
Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Hintli çalışanlarını kafese kapatan işadamının, çalışanlara "Hangi takımı tutuyorsunuz?" diye sorduğu ve çalışanların ise "Hindistan" d
KHK ile kapatılan YARSAV'ın eski başkanı Murat Arslan, 'silahlı terör örgütüne üyelik' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kadıköy Belediyesi'nin Hasanpaşa'da bulunan yönetim binası karşısında ve Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi yakınlarında bulunan 10 billboard, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta
İlahiyatçı-yazar Mustafa İslamoğlu son dönemde kendisini hedef alan ölüm tehditlerine karşı sosyal medya hesabından sert bir cevap yayınladı.
Türk Tarih Kurumu, bundan beş sene önce Sultan Vahideddin’in bir İngiliz savaş gemisine binerek Türkiye’yi terkedişini konu alan “Ayrılış” isimli 13 dakikalık bir film çevirmişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 6 üniversiteye yaptığı rektör atamalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yer aldı. Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Ü