Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 34 “İslam Ordusu İttifakı' ülkesinin önümüzdeki ay Riyad'ta bir araya geleceğini duyurdu.
Yeni Anayasa yapımı için kurulan Anayasa Mutabakat Komisyonu ikinci toplantısını yaptı. Kararların oy birliğiyle alınması konusunda 4 parti de hemfikir. Ancak komisyonun ne kadar süreyle g
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, sığınmacı ve mülteci krizi karşısında müttefiklerin nasıl destekleneceği konusunun, NATO savunma bakanları toplantısında tartışılacağını aktardı.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Suriye'deki krizin çözümü için ABD'ye yeni somut bir plan önerdiklerini bildirdi
Rus Hükümeti ekonomi ve bankacılık sektöründeki krizi görüşmek üzere acil olarak toplandı
Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan Davutoğlu'nun hedefinde Rusya vardı. Davutoğlu "Suriye'ye atılan her bir bombanın nereye düştüğünün bilgisi elimizde" dedi.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP Grup Toplantısı’nda, son gelişmeleri değerlendirerek, 'Hedef Suriye’den sonra Türkiye’dir' dedi.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge illerinde yürütülen terörle mücadele ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamında hazırlanan eylem planıyla ilgili
Rize’nin Çayeli ilçesinde Suriye’deki Bayırbucak Türkmenleri için toplandığı iddia edilen giysi yardımları çöplükte bulundu.
Çin'de tek çocuk politikası uygulandığı sırada ailesinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Kan, planlı doğum sisteminin acımasızlığını ve ikinci çocuk yapan ailelerin nasıl korku
Türkiye'ye gelen KKTC'li yöneticiler, su temini projesi konusunda görüşmeler yapacak
Kanlı savaşı ve Esad’ı destekleyen Rusya'nın Türkiye’yi de İslam coğrafyasından koparmaya çalıştığı belirlendi.
Suudi Arabistan'ın DAEŞ ile mücadele kapsamında Suriye'ye 150 bin askerlik ordu gönderme programı yürütüyor. Ordunun Suriye'ye Türkiye üzerinden girmesi planlanıyor.
CHP PM toplantısı Atatürk portresi konusuyla bugün acil toplanıyor. Aylin Nazlıaka'nın "İsmi Kılıçdaroğlu'na söyledim" dediği öğrenildi.
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın rahatsızlığı nedeniyle, 8 Şubat'ta yapılması planlanan müzakereler ertelendi