Türkiye’de faaliyet gösterip teröre destek veren batılı ajanlar, beşinci kol faaliyetleri adı altında para aktarıyor. Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis’te “yardım dernekleri” kuran
Hanefi mezhebinde servet kiminse kurban borcu da onun olduğundan, aile içinde kimin şahsına ait parası varsa onun kurban kesmesi gerekir. Bu ister erkek ister kadın olsun.
Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP'den ihraç edilen Meral Akşener önderliğinde kurmaya hazırlandıkları yeni partiye ilişkin açıklamalarda bulundu.
Meral Akşener'in ekim ayında kuracağı iddia edilen siyasi parti için konuşan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ FETÖ'nün Akşener'i desteklediğini öne sürdü.
Barzani'nin 7 Haziran tarihinde siyasi partilerle yaptığı görüşme sonrası referandumun 25 Eylül'de yapılacağı belirtilmişti.
FETÖ firarisi kardeşler ABD'deki işletmelerini görüntüleyen AA ekibine fiziksel saldırıda bulundu.
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki yıl önce PKK'lı teröristlerin saldırısında yaşamını yitiren Fırat Sımpil'in adı, çocuk parkında yaşatılıyor.
Meral Akşener ve Ümit Özdağ'ın çalışmalarını sürdürdüğü yeni partide 'kimler olacağı' sorusu cevabını ararken kulisler de hareketlendi. Buna göre Diyanet İşleri Başkanı eski Al
Teröristbaşı Cemil Bayık, CHP ile HDP'nin AK Parti ve MHP'ye karşı birlik yapmasını istedi.
'15 Temmuz 2016 günü akşamı Nakkaştepe’deki Boğaziçi Köprüsü manzaralı bir kebapçı... Kameradan çekilen tek kare fotoğrafta beş çift mükellef şekilde donatılmış bir masada kebap
AK Parti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son dönemde sık sık dikkat çektiği metal yorgunluğunu aşmak için köklü değişime gidiyor. İl ve ilçe kongrelerinde teşkilatların en az yüzde 40-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün başkanlık ettiği AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısında kongre süreci ele alarak kritik talimatlar verdi.
Cumhurbaşkanı Erdogan'ın Başyaveri Ali Yazıcı, mahkemedeki savunmasında kripto FETÖ'cü olsa her zaman yanında olduğu için suikasti de kendisinin yapabileceğini söyledi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'nin, 25 Eylül'de gerçekleştirmek istediği ABD ve Türkiye'nin de karşı olduğu referandum Irak genelinde yeterli destek alamadığı
Reuters'in haberine göre; Paris'in doğusunda pizzacıya bir araç daldı, olayda 1 çocuk hayatını kaybetti, çok sayıdan yaralı var, sürücü yaka