Hamas liderlerinden Mahmud ez-Zehar, Filistin direnişinin ülke topraklarının tamamını İsrail işgalinden kurtarma görevi bulunan gerçek bir orduya sahip olduğunu ifade etti.
Azerbaycan Premier Lig takımlarından Gebele'nin futbolcusu Cavid Hüseynov tutuklandı.
Adana'da 2 polisin şehit edildiği saldırıda ölü ele geçirilen PKK’lı teröristlerden Ali Baybariz'in cenazesi Viranşehir'de toprağa verildi.
TRT Sunucusu Zehra Yılmaz yeni programı Kaos Hattı'nda Budist lider'e ''Çocukları öldüren katil siz misiniz?'' diye sordu.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaşanan saldırılar nedeniyle Silvan Barajı inşaatına malzeme ikmali yapılamadığı belirtti.
İstanbul Sultanbeyli'de Polis Merkezi'ne bomba yüklü otomobille intihar saldırısı düzenlenmesinin hemen ardından bir grup provokatör, ilçede bulunan HDP binasına yürüyerek slogan attı.
HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, HDP ile PKK arasında bir bağın olmadığını ve PKK'nın uyguladığı programın terör olmadığını söyledi.
Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın DHKP-c tarafından çekilen fotoğraflarını paylaşanlar hakkında 7 buçuk yıl hapis talebiyle dava açıldı
Kosova'da tarihi Osmanlı köprüsü AB'ye tepki olarak gümrük kapısına dönüştürüldü
İran'da sürekli olarak artış gösteren alkolizm problemi nedeniyle ülkede rehabilitasyon merkezleri kurularak, alkolizm ile mücadele yürütülecek.
Yunanistan Başbakanı Çipras, Yunanistan'a gelen göçmenler konusunda Türkiye ile işbirliği yapmaları gerektiğini söyledi.
Suriye Devlet Başkanı Esed'in amcasının oğlu Süleyman Esed, Lazkiye kentinde bir Alevi albayı öldürdü. Albayın öldürülmesini protesto eden Aleviler, Süleyman Esed'in yargılanmasını i
HDP'li milletvekili Ferhat Encu'nun Twitter üzerinden provokasyon amaçlı paylaştığı fotoğraflar tepki çekti.
Brezilya'da rüşvetle ilgili program yapan gazeteci canlı yayında faili meçhule kurban gitti
Mimarlar Odası'nın kaçak binasına yıkım kararı çıktı. Encümen, iskansız binada projeye aykırı inşa edilen restoran ve bölümlerin 15 gün içinde düzeltilmemesi durumunda belediye eki