Meteksan Savunma Genel Müdür Yardımcısı Batum, uzun menzilli hava savunma sistemi hakkında, "Bu büyüklükte bir proje bildiğim kadarıyla Türk savunma sanayisi için bir ilk olacaktır" dedi
64. Hükümet Alevilere ilk kez cemevlerinin hukuki statüsünün tanınacağı sözü verdi. 58. hükümetten bu yana Alevilerin talep ve beklentileri konusunda hükümet programlarında çekingen if
Türkiye'nin, hava sahasını 17 saniye süreyle ihlal ettiği gerekçesiyle bir Rus savaş uçağını düşürmesiyle Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in olağanüstü sert açıklamasını tam
İsrail ziyaretinin ardından Filistin'e gelen Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Kerry Ramallah kentinde protesto edildi
Rusya ile Esed rejiminin bombardımanı altında ölüm kalım mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenleri kaybettikleri tüm toprakları geri aldı.
Peru'da komşu ülkelerden de hissedilen 7,5 büyüklüğünde bir deprem hissedildi
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın aracının camındaki çatlağı suikast girişimi gibi gösteren kişi, İngilizler'in taraflı haber ajansı Reuters'in muhabiri Ece Toksabay çıkt�
Türk Hacker Skorsky, Türkmenlere yönelik yapılan Rusya destekli saldırıları protesto için çok sayıda Rus sitesini hackledi.
ÖZGÜRDER'in çağrısıyla toplanan bir grup Bangladeş yönetimini Cemaat-i İslami liderlerinin idamı sebebiyle protesto etti
7 Şubat 2012’de sinsice bir savaş açtınız ve mağlup oldunuz. O halde beddua, feryad ü figan etmeyecek, hakkınıza razı olacaksınız! Sebep olduysan, sonucuna katlanacaksın.
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi’nde, polis aracına uzun namlulu tüfeklerle ateş açılması sonucu 2 polis memuru yaralandı. Polis memurlarından Serdal Toprak şehit oldu.
Türkiye ve İsrail milli kadın basketbol takımlarının Ankara’da oynadıkları maçta yaşanan olaylara İsrail’den sert tepki geldi.
Projede uygulama alanı, Tarihi Yarımada olarak kabul edilen eski Eminönü ilçesinin sınırları olarak belirlendi.
Antalya'da büyüklükleri 1.6 ile 3.8 arasında değişen 6 deprem meydana geldi. Depremler can veya mal kaybına neden olmadı.