ABD'de Asheville Havalimanı'na bomba yüklü çanta bıraktıktan sonra yakalanan beyaz Amerikalı, polise verdiği ifadede 'savaşa hazırlandığını' söyledi.
Kanal İstanbul projesinin ihalesi en erken gelecek yılın ikinci yarısında yapılacak. Etüt proje çalışmaları yılın ilk yarısında tamamlanacak.
Kişinin sağlığını doğmadan önce babasının ne yediğinin de etkilediği ortaya çıktı. Cincinnati Üniversitesi’nden araştırmacılar, proteini az tüketip karbonhidrata yüklenenlerin ç
Rize'nin Ayder Yaylası'na 100 kişilik heyetle çıkan TOKİ, vatandaşlara "projeyi sizlerle fikir alışverişinde olarak yapacağız" sözü verildi.
Eski Şanlıurfa milletvekili Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu'nun annesi Süreyya Karahan'ın yaşamını yitirdiği bildirildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında görevli 3 itfaiyeci ile çiftçi arkadaşları, 110 bin liralık yatırımla topraksız tarım tekniklerini uygulayarak 1 dönüml
İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, "Dünyanın en önemli, en sağlıklı yiyeceği lahanadır" dedi.
Türkiye’nin ilk LHD (Landing Helicopter Dock) gemisi, TCG Anadolu projesi Meclis Genel Kurulu’nda kabul edildi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Ankara'da katıldığı bir programda birlikte çalıştığı personelle vedalaştığı iddia edildi.
Kuzey Irak Referandumu ile birlikte başlayan tartışmalarda, dini hassasiyeti olan Müslüman Türklerle Müslüman Kürtlerin kullandıkları dil, kavmiyetçi bir dildir
Bakan Tüfenkci, Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde düzenlenen "2017 Valiler Buluşması" programında konuştu.
Prof. Dr. Tomar, İdlib operasyonuyla ilgili, "Bu operasyon, eski stratejik ortağının, Türkiye'yi terk ettiği bir ortamda, Türkiye'nin Suriye'de yapabileceği en iyi hamledir."dedi.
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ilk kez bir F-16 savaş uçağına binerek, Kuzey Ege adaları üzerinde uçtu.
İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemede, aracın sürücü koltuğunun altında bulunan bira kutusunun ağız kısmından alınan sürüntü örnekleri Serbes'in DNA profiliyle uyumlu çıktı.
Ayla Albayrak Silopi'de hendekçi teröristlerin evine girmişti. PKK propagandası yapmakla suçlanıyordu.