Abdurrahman Dilipak- Yeni Akit
AK Parti Sözcüsü Çelik, 'Maalesef bir kere daha CHP yönetimi yabancı bir devletin yetkilisini referans vererek Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini suçladı.' dedi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde asıl konunun, 1 Mayıs'ın hangi meydanlarda kutlanacağı değil, çalışanların haklarının tam manad
MHP lideri Bahçeli'nin "Cumhur İttifakı'na yönelik bilinçli ve organize bir saldırı var" sözlerini değerlendiren İYİ Parti Sözcüsü Paçacı "Cumhur İttifakı'na organize bir saldırı y
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yaptığı son dakika açıklamasında "Seçimin tekrarlanması için ben bir gerekçe görmüyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ABD'nin Müslüman Kardeşlere yönelik aldığı kararı eleştirerek, "Müslüman kardeşler gibi bir ana akım grubuyla DEAŞ’ı yan yana getirmek olmaz" dedi.
Reuters’ta yer alan haberde bir AK Partili üst düzey yetkilinin, MHP ile ittifaktan beklendiği kadar katkı sağlanmadığını, partinin daha ‘milliyetçi’ bir görüntü vermeye başladığ
Gazeteci yazar Serkut Bozkurt, Ahmet Davutoğlu’nun kuracağı yeni partinin A takımında kimlerin yer alacağını yazdı.
Malumunuz bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı. “Çalışan Gazeteciler Günü” olduğu gibi bir de çalışan işçi bayramı olması gerekiyor. Bir işi olmayanların sayısı her geçen gün artıy
Reuters'ın haberinde MHP'li bir yetkilinin, AK Parti ile yapılan ittifakla ilgili olarak "Bu ittifak bitecekse bitiren taraf biz olmayacağız" dediği ifade edildi.
Özlem Albayrak- Yeni Şafak
Partisinin MKYK Toplantısı sonrası açıklama yapan Ömer Çelik, Venezüela'daki askeri darbe girişimine "ABD'nin başka bir ülkeye başkan atama girişimi yanlıştır" diyerek tepki gösterdi.
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine itirazına ilişkin ilçe seçim kurullarının topladığı belgeler, Perşembe gününe kadar Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK)
Süperhaber'e konuşan Bülent Arınç, yeni parti iddiaları hakkında suskunluğunu bozdu. Arınç, "Ayrılıklar, küskünlükler olabilir. Bunun telafisi çok kolay" diyen Arınç'tan "Erdoğan ç
Kendisini geçici devlet başkanı ilan eden Ulusal Meclis (AN) Başkanı Juan Guaido, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'ya karşı darbe çağrısında bulundu. Amerikancı Guaido, "Venezuela