Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare Ve Değerlendirme Toplantısında konuştu.
Meteoroloji, İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulundu. İstanbul'da Avrupa yakasında akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış bekleniyor.
ABD’nin birkaç gün önce tehdit ettiği Pakistan’ı terör örgütü DEAŞ vurdu. Belucistan eyaletinde bulunan Fatihpur Türbesi’ne düzenlenen intihar saldırısında 20 kişi hayatını kaybed
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ilişkin davada, örgüte ait olduğu gerekçesiyle kapatılan okulun eski çalışanlarından oluşan 17'si tutuklu 23 sanığın yargılanmasına devam edild
Trump ile ABD ordusunun üst düzey komutanları, Beyaz Saray'da bir araya gelerek İran ve Kuzey Kore'ye karşı alınan önlemleri görüştü.
Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 1877-1878 yılları arasında yapılan savaştan kalma olduğu düşünülen patlamamış top mermisi bulundu.
TRT1 Ana haber sunucusu Erhan Çelik, istifa ettikten sonra Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile sessizliğini bozdu.
Danimarka Parlamentosunda burka ve peçenin yasaklanması kararı alındı.
Türkiye, seçilmiş Avrupa Birliği ülkeleri içinde Finlandiya'nın ardından yoksulluk oranında en fazla düşüşün kaydedildiği ülke oldu.
Düzce'de Mehmet Keleş'in istifasıyla boşalan Belediye Başkanlığı için yapılan seçimlerde başkan seçilen AK Parti'li Dursun Ay, görevi devraldı.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek görüşmesinin rutin bir görüşme olduğunu açıkladı.
Ankara Valiliğince, Yeni Asya gazetesi tarafından pazar günü Kocatepe Camisi'nde düzenlenmesi planlanan etkinliğe katılacaklara yönelik provokasyon ihtimali üzerine yasaklandığı bildirildi
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Agramunt'un istifasını sunduğu duyuruldu
Ultra hızlı wi-fi için geri sayıma başlandı. Çinli bilim adamları, Wi-Fi'dan 100 kat daha hızlı veri aktarımı yapabilen Li-Fi'yı, kullandıkları duyurdu
İspanya hükümeti 1 Ekimde yaşanan Katalonya'daki polis şiddetinden ötürü özür diledi.