Şam merkezli Ceyş'ül İslam (İslam Ordusu) hareketinin kurucusu ve lideri Zehran Alluş'un Rusya tarafından düzenlenen hava saldırısında hayatını kaybettiği bildirildi.
ODTÜ'de bir grup öğrenci tarafından namaz kılan öğrencilere yönelik yapılan saldırı, Trabzon’da AK Parti Gençlik Kolları tarafından Cuma namazı sonrası protesto edildi.
Usülsüzlük yapıldığı iddiasıyla 900 sandık için suç duyurusunda bulunuldu.
KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 230 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, parlamentoda kabul edilen ve kendisine ömür boyu "Ulusun Lideri" statüsü veren yasayı imzaladı.
Rusya ve ABD'nin, Suriye'deki hangi grupların terörist sayılması gerektiğine dair ortak bir anlayışa sahip olduğu belirtildi.
Bulgaristan'da üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu HÖH’ün lideri Lütfi Mestan, Rusya ile uçak krizinde Türkiye'yi savunduğu için partiden ihraç edildi.
Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak ve Cebel Ekrad bölgelerine hava destekli saldırı yapıldığı bildirildi.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, TBMM'de yemin etti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Doğu ve Güneydoğu'da sürdürülen operasyonlar için kararlılık vurgusu yaptı.
Suriye’de rejime Rusya hava desteği sağlarken, İran da kendisine bağlı güçlerle kara operasyonlarını gerçekleştiriyor. Ancak Moskova ve Tahran, Suriye’deki savaşın nasıl yürütülece�
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan vatandaşın bu eyleminden vazgeçmesini sağladı.
İki yıl içerisinde 30 bin mülteci kabul etme sözü veren Fransa, plan devreye girdiğinden beri yalnızca 19 mülteci kabul etti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, 29. Uluslararası Vahdet Konferansı'na katılmak üzere İran'a gidecek.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başika Kampı'ndaki Türk unsurları ile ilgili eğitim veren birliklerin kampta olduğunu söyledi.