Suriye'nin Lazkiye kırsalındaki Bayırbucak ve Cebel Ekrad bölgelerine hava destekli saldırı yapıldığı bildirildi.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, TBMM'de yemin etti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Doğu ve Güneydoğu'da sürdürülen operasyonlar için kararlılık vurgusu yaptı.
Suriye’de rejime Rusya hava desteği sağlarken, İran da kendisine bağlı güçlerle kara operasyonlarını gerçekleştiriyor. Ancak Moskova ve Tahran, Suriye’deki savaşın nasıl yürütülece�
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan vatandaşın bu eyleminden vazgeçmesini sağladı.
İki yıl içerisinde 30 bin mülteci kabul etme sözü veren Fransa, plan devreye girdiğinden beri yalnızca 19 mülteci kabul etti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, 29. Uluslararası Vahdet Konferansı'na katılmak üzere İran'a gidecek.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başika Kampı'ndaki Türk unsurları ile ilgili eğitim veren birliklerin kampta olduğunu söyledi.
ASELSAN ile Kara Kuvvetleri arasında 20 milyon TL olan elektro optik ve lazer sistemleri bakım onarım sözleşmesi imzalandı.
Ankara ile Moskova arasında yaşanan uçak krizine rağmen, Rus buğday ihracatçıları Türkiye pazarını kaybetmemek için fiyat indirimine gitti.
Nepal'de etkisini artıran aşırı soğuklar nedeniyle 12 kişi hayatını kaybetti.
Diyarbakır’da düzenlenen operasyon neticesinde öldürülen 3 PKK’lıdan S.D.’nin Aytaç Baran’ın katili olduğu belirlendi.
Şırnak'ta, Kültür Merkezi ve Halk Kütüphanesinin bulunduğu binaya PKK üyelerince düzenlenen saldırıda 4 çocuk yaralandı.
Hatay’da, Amanoslar bölgesinde PKK'ya ait bir sığınakta patlayıcı madde yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.
Ara Güler kendisine yönelik eleştirilere 'Tabii Cumhurbaşkanı’nı çekeceğim, onu çekmeyip sizin gibi serserileri mi çekeceğim!' dedi.