Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Çanakkale depremlerinin 15 gün daha devam edebileceğini söyledi.
Alman Der Spiegel dergisi Türkiye'nin Suriye'de DEAŞ'a karşı yürüttüğü Fırat Kalkanı harekatında sivillerin öldürüldüğünü iddia etti.
KKTC ve Rum tarafı arasında devam eden, İngiltere, Yunanistan ve Türkiye'nin de garnatör olduğu 20 aydır devam eden müzakereler krizle sonuçlandı!
Rusya uzun yıllardır PKK özelinde Kürt kartını Türkiye’ye karşı kullanıyor. Bunun önemli göstergelerinden biri de Moskova’da düzenlenen 'Kürt konferansları'.
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Bu referandumda 'evet' demeyenleri PKK terörüyle eş tutmak, FETÖ'cü olmakla suçlamak, 16 Nisan referandumunu 15 Temmuz'un cevabı veya
ABD basını ABD tarihinde ilk kez bir başkanla istihbarat arasında derin bir güven bunalımı yaşandığını yazdı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'ın, yerel seçimler öncesinde vaatleri arasında yer alan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı ve Vezneciler-Sultangazi Metrosu hayata ge�
"Referandumda yüzde 50'yi geçemezsek ve başarısız olursak iç savaşa hazırlanın" diyen AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem partisinin talebi üzerine görevinden istifa etti.
Astana'da üçüncüsü düzenlenen Suriye ateşkes toplantısı devam ediyor. Garantör ülkeler Rusya, Türkiye ve İran'ın yanı sıra rejim ve muhalifler de toplantıya katılıyor. Rusya'yı ver
Almanya’da DİTİB camilerinde görev yapan dört imamın evinde, "casusluk faaliyeti yürüttükleri" iddiasıyla arama yapılmasına tepki gösteren Adalet Bakanı Bozdağ, uluslararası anlaşmala
İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'nun onay verdiği Taksim'de yapılacak cami için inşaat Cuma günü başlıyor.
Suriye'nin kuzeyinde YPG’nin başını çektiği Suriye Demokratik Güçleri'nin siyasi kanadı Suriye Demokratik Konseyi Eş Başkanı İlham Ahmed, Türkiye’nin Rakka’ya ilerlemesi durumda 'Türk
Yunanistan Savunma Bakanlığı'nın, ekonomik darboğazdaki ülkede F-16'ları iyileştirmek ve F-35 almak için yaklaşık 10 milyar dolarlık bir harcama planı yapması uzmanlar tarafından eleşt
Fırat Kalkanı Harekatı'nın ardından DEAŞ'tan kurtarılan ve Türkiye'nin desteğiyle hızla gelişen Halep'in Cerablus ilçesinde, artan nüfus yoğunluğunun konut ihtiyacını karşılamak iç
Edirne'de FETÖ üyelerini 20 bin avro karşılığında İpsala Sınır Kapısı'ndan Yunanistan'a yasa dışı yollardan götüren şüpheliler, düzenlenen operasyonla suç üstü yakalandı.