Yüksekova'da PKK'lı teröristlere yönelik yapılan operasyonlarda ele geçen 'çivili' bombalar hainliğin boyutunu gözler önüne seriyor.
Güney Kore Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore'de casusluk operasyonlarını yürüten üst düzey bir askerin Güney Kore'ye sığındığını duyurdu.
Tehlikeli madde taşıdığı için Kosova'ya sokulmayan Sırbistan'dan gelen kamyonlar hakkında çözüm yolu bulmak için taraflar önümüzdeki hafta Viyana'da bir araya gelecek
Kadirov: “Aslan Mashadov’un öldürülmesinin sorumlusu Basayev’dir. Ayrıca Çeçen direnişçilerin bağımsız bir devlet kurma amaçları yoktu, onlar dış güçlerin etkisi altındaydılar!”
Japonya, 2020 Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları için gelecek turistlerin kredi kartı ve nakit taşımalarını ortadan kaldıracak teknoloji üzerine çalışıyor.
PKK'ya yönelik operasyonların tamamlandığı Diyarbakır'ın Sur ilçesinde "Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hazreti Muhammed" temasıyla Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi
Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 17 kişiden 7'si tutuklandı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulan bir özel harekat polisi ağır yaralandı.
AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz, 'CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımıza laf ederken ona oy veren millete de laf ettiğini, aynı hakareti onlara da yaptığını unutmamalıd
Adaletin katilleri aynı zamanda dünyayı bizden ve onlardan diye ikiye bölenler ve kardeşi kardeşten ayıranlardır.
Karabük'te öz kızlarına ve onların 2 arkadaşına cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen bir şüpheli ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı.
Teröre karşı operasyonların sürdüğü bölgelerde boşaltılan binaların imha edilmesine yönelik önerilere güvenlik uzmanları da destek verdi.
Peygamber efendimizin doğumunu simgeleyen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonları kapsamında 9 Nisan'da başlayarak 17 Nisan'a kadar sürecek
Dün Erdoğan terör operasyonlarında bir noktaya dikkat çekmiş ve "Asker/polis tuzaklanmış binalara girmemeli, uzaktan yıkılmalı" demişti..
Güneydoğu'daki operasyonlarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gerekiyorsa operasyon yürütülen yerlerin tamamen boşaltılması ve zaten artık kullanılamayacak hale gelmiş olan binala