Kuzey Irak'ta çoğunluğu bölgenin en yoksul şehri olan Duhok'ta olmak üzere 658 köyde PKK hakimiyeti var...
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, bakanlık binasındaki fare nüfusunu azaltma çerçevesinde, vergi mükellefine yük olmayacak bir kedinin kadroya alındığını duyurdu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Ekrana Hapsolma’ sloganıyla hayata geçirilen 'Sporla Bağlan Hayata Projesi' devam ediyor.
İstanbul Tüketici Mahkemesi, mevzuat gereği acil hasta konumunda olan kişiden istenen ücretin yerinde olmadığına hükmetti
Mahkeme, acil hasta konumundaki N.A.’dan yapılmak istenen ücret talebinin yerinde olmadığını belirtti.
Her birimizin Müslümanca duruşunu bozmayan, bunu bir ayıp gibi saklamayan insanlar olmamız lazım. Yaptığımız işlerde bu hissedilmeli, hatta ilk bakışta anlaşılmalı.
ABD Dışişleri Bakanlığı, 13 Nisan'da gerçekleştirilecek Suriye genel seçimlerinin ‘meşru' olmadığı yorumunda bulundu.
Rusya'nın Suriye'de Halep'e yönelik herhangi bir operasyon planlanının olmadığını belirtildi.
Olağanüstü kurultay kararı veren Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin gerekçesi açıklandı. Kararda, MHP'nin 1232 delegesinden 531'inin olağanüstü kongre talebinde bulunduğu, bu kişilerin t
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya'nın yeni Merkez Bankası Başkanı olmasını öngören kararname imzaya açıldı.
Yemen’de sivil kıyafetli 20 Yemen askerinin kaçırılıp öldürülmesi olayıyla Ensar eş-Şeria’nın bir ilgisinin olmadığı bildirildi.
AK Parti'nin oluşturduğu Anayasa Yazım Komisyonu'nun toplantılarına katılan Davutoğlu, önemli değerlendirmeler yaptı.
Türkiye’deki bazı hükümet yanlısı medya gruplarından kendilerine yönelik iftiralarda bulunulduğunu belirten Savcı Bharara, gazetelerde hakkında yayınlanan iddiaların doğru olmadığın�
İstanbul’da düzenlenen “Ortadoğu’da radikalizmi yeniden düşünmek” konferasında IŞİD ele alındı. Uzmanlar, IŞİD’in en büyük dayanağının din olmadığı görüşünde hemfikir. Da
ABD Başkonsolosluğu, 'başta İstanbul ve Antalya olmak üzere turistlerin yoğun olduğu meydan ve limanlara yönelik ciddi tehdit olduğunu belirterek, vatandaşlarını uyardı.