Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, son günlerin en çok tartışılan ülkelerden olan Lübnan'ın Dışişleri Bakanı ile görüştü.
Türkiye ile Rusya arasındaki S-400 anlaşmasından rahatsız olan NATO'dan yeni bir açıklama geldi: Türkiye'ye baskı yapıyoruz.
Türkiye, uzun yıllardan beri müzakere edilen hava savunma sisteminin modernizasyonu konusunda tarihi bir adım atmak üzere. Bugün Brüksel’de düzenlenecek olan NATO Savunma Bakanları toplantı
Teksas eyaletinde bir kilisede silahlı saldırı sonucu 26 kişinin ölümüne neden olan Kelley'nin 2012 yılında akıl hastanesinden kaçtığı bildirildi.
Hem Etiyopya hem de Suudi Arabistan vatandaşı olan iş adamı Alamoudi'nin Suudi Arabistan'da gözaltına alınması Etiyopya'yı karıştırdı.
Elazığ'da fabrikadan çıkan lastikleri üzerinde duran 9 bin 131 kilometre de olan 15 yaşındaki otomobil, 50 bin liraya satıldı.
Cezayir’deki üniversite sınavında 5’inci olan ve 4 dili ana dili gibi konuşabilen 19 yaşındaki Kaouther Mouheb, eğitim için Fransa’yı değil Türkiye’yi seçti.
Uşak’ta sosyal medya üzerinden başlayan arkadaşlık, dolandırıcılığa dönüştü. Gömü bulduğunu söyleyen arkadaşının altınlarını satın alan C.E soluğu emniyette aldı.
Türkiye genelinde ucuz et satışı yapan iki market zincirinden biri olan BİM'den yapılan açıklamada, satışı yapılan etlerden kâr elde edilmediği belirtildi.
Aşırı terleme rahatsızlığı nedeniyle botoks tedavisi olan emekli öğretmen, tedavi masraflarını karşılamayan SGK aleyhine açtığı davayı 9 yıllık sürecin ardından kazandı.
Yıkılarak opera binasına dönüştürülecek olan İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) projesinin tanıtımı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı. Kültür ve Turizm Bak
Suudi Arabistan'da dün gece Yemen'in füze saldırısı ile başlayan gözaltı kararlarına bir yenisi daha eklendi.
Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz, "Yaklaşık 4 milyona yakın olan Rohingyalılar, bugün itibariyle kendi topraklarında 500-600 bin civarında kaldılar" dedi
Bekir Bozdağ Dr. İhsan Şenocak'ı görevden almasıyla gündeme gelen Diyanet İşleri Başkanlığı ile ilgili açıklama yaptı. Bozdağ 'Diyanet İşleri Başkanlığı'nı hadis düşmanlığ�
Golan Tepeleri'nin Suriye tarafında yer alan Dürzi köyü Hader'de yaşanan bombalı saldırının ardından İsrail ordusunun 'köy halkına yardım etmek için' hazırlık yaptığı açıklandı.