İslâm dünyası ve Müslümanlar olarak, artık şunu anlamış olmalıyız: Temel insan hakları, demokrasi ve özgürlükler konusunda Batı'nın ve uluslararası sistemin tutarlılık diye bir de
Bingöl'ün Genç ilçesindeki 7 köy ile 8 mahallede, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon dolayısıyla sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Sırbistan'da seçilirse yolsuzluk yapacağını lakin diğer siyasetçilerden farklı olarak çaldığı paraları halkla paylaşacağını söyleyen Maksimoviç, yüzde 10 oy alarak üçüncü oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV canlı yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtlıyor.
Muş Korkut'ta, Demir ailesinin 6 yaşındaki kız çocuğu adına dolandırıcılar 2 şirket kurdu, eve ceza evrakları gönderildi
Esed rejiminin Suriye'nin kuzeyindeki İdlib'e klor gazıyla düzenlediği saldırı sonucu aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu 105 sivil hayatını kaybetti, yüzlerce kişi ise yaraland
Romanya'nın başkenti Bükreş'te yaşayan Müslümanların en önemli sorunlarından biri olan mezarlığın yapımını TİKA üstlendi.
Esad'ın İdlib'e kimyasal silahla saldırmasının ardından Hatay'dan 30 ambulans bu kente gidiyor.
18.yüzyılda inşa edilen baruthane binası muhtemelen şimdiki Tarih Müzesi olarak kullanılan bina ile birlikte o zamanki Osmanlı devletinin emriyle inşa edilmiş.
İspanya Mahkemesinden, Esed ve ailesine ait ülkedeki 691 milyon dolar değerindeki evlere el konulduğu açıklandı
Brüksel'de 2 gün sürecek olan Suriye konulu toplantıya Türkiye siyasi katılım göstermeyecek
İsveç’te Ayrımcılık Ombudsmanı (DO), başörtüsü taktığı gerekçesiyle iş görüşmesi yarıda kesilen Müslüman kadının dini nedenden dolayı ayrımcılığa uğradığına hükmetti.
Arakan'da faaliyet gösteren Al Yakin hareketi, Reuters muhabirinin liderlerinin ifadelerini kasıtlı olarak yanlış sunduğunu açıkladı.
Irak'ın Kerkük kentinde, bölgesel Kürt Yönetimi bayrağının devlet dairelerine asılmasıyla başlayan krizin ardında ne var? Krizin olası sonuçları ne? 10 soru ve yanıtta Kerkük krizi.
Çok boyutlu bir mücadelenin içinde olduğumuz ve bu mücadelede hemen her türlü araç ve aktörün seferber edildiği de bir vaka. Şunlardan asla bir zarar gelmez, bunlardan tamamen emin olabili