Amerikan yönetimi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ilk kez doğrudan “yolsuzluğa bulaşmakla' suçladı.
Meclis Savunma Komisyonu Başkanı Faruk Özlü, daha önce füze savunma sistemini yapamayacaklarını söyleyen yerli firmaların, geçen zamanda elde ettikleri tecrübelerle “2006’da yapamazdık
İnternet teknolojisi günümüzde insan ilişkilerini ve ‘dostluk’ anlayışımızı değiştirdiği gibi, aşkın kadim anlatısını da dönüştürüyor. Kolayca yakınlaşsak da soğuk kalıyor
İki parlamentoya bölünen Libya'da Tobruk Temsilciler Meclisi, geçen hafta kurulan ulusal mutabakat hükümetine güven oyu vermedi. Parlamentodaki 104 vekilden 89'u birlik hükümetine 'Hayır' de
7 aydan bu yana Esed çetesi ve Hizbullah terör örgütü tarafından kuşatma altında olan Madaya’da 400 kişinin durumunun kritik olduğu açıklandı.
CNN Türk'te yayınlanan ve Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de sözde akademisyenlerin hendeği, terörü destekleyen bildirisi konuşuldu.
BM Güvenlik Konseyi (BMGK), Kolombiya'da hükümet ile Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) arasında yürütülen barış görüşmeleri ve ateşkesi gözlemek için bu ülkeye BM misyonu ku
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, AK Parti'ye alternatif bir parti göremediğini söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, çocuk satışına aracılık eden siteler için harekete geçti...
AK Parti yönetiminin bazı belediye başkanlarının dosyalarını incelemeye aldığı öne sürüldü...
Türkiye Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Suriye krizinin çözümünde, "Suriyeli Kürtleri masada istiyoruz. Biz terör örgütü olan PYD'nin masaya oturmasına karşıyız" dedi.
Diyanet Vakfı Yeni Kaledonya Müslümanlarının talebi üzerine 100 adet Kur'an-ı Kerimi, bölgeye ulaştırdı.
Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) isim değiştirerek, Sivil Savunma Birlikleri (YPS) oldu.
Rusya, Türkiye sınırında üs kurduğu iddialarını yalanlayarak, bu yöndeki haberlerin Türkiye’nin bölgedeki askeri yığınağını gizlemeyi hedeflediğini iddia etti.
Europol, IŞİD'in başta Avrupa olmak üzere dünya çapında saldırı hazırlığında olduğu uyarısında bulundu. Sunulan raporda hedefte sivil kitlelerin bulunduğuna dikkat çekildi.