MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarını değerlendirdiği yazılı açıklamasında, "Milletimiz koalisyon kurmaktan köşe bucak kaçan AKP'ye tek başına iktidar vizesi ve görevi vermiş
7 Haziran seçimlerinde aday gösterildiği listeden seçilmeyi başaramayan Mustafa Sarıgül, 1 Kasım Genel Seçimleri için de seçilmesi kritik bir noktadan aday gösterilmişti. İstanbul'da san
Tayyip Erdoğan, siyasetin en etkili oyun kurucusu olduğunu bir kez daha kanıtladı. 7 Haziran’dan sonra koalisyon tablosuna soğuk bakıp ‘tekrar seçim’de ısrarcı oldu ve kazandı.
26. Dönem Parlamentosunun üyelerini belirlemek üzere yapılan genel seçimde AK Parti oyların yüzde 49,2'sini alarak tek başına iktidar olmayı garantiledi.
Seçim sonucu Filistin'de büyük sevince yol açtı. Gazetelerin haber siteleri Ak Parti'nin zaferini manşetlerine çıkardı.
Yurt içinde ve dışında yaptıkları toplantılarda tek hedeflerinin AK Parti’nin oylarını iptal ettirmek olduğunu Akit’in deşifre ettiği Soros destekli “Oy ve Ötesi” oluşumunun, sandık
PKK ve KCK’ya MİT görevlilerinin listesini vererek infaz edilmesine sebep olan paralel yapı ihanette sınır tanımıyor. Yapının sosyal medya tetikçisi Fuat Avni, ‘Ak hırsızlar Listesi’ ad
HDP Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Pervin Buldan, sosyal medyadaki mesajıyla alay konusu oldu.
'Küçük partilere oy vereceğiz ama yüzde 10 barajını aşamazslarsa oyumuz boşa gidecek' diye düşünen seçmenlerin kafasını karıştırmak için Saadet Partisi akıl almaz bir algı operasy
İsminin açıklanmasını istemeyen Hakkarili bir esnaf, örgütün kestiği haraç makbuzunu göstererek yaşadıkları sorunlara dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “AK Parti’ye, Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeyin” yazan İngiliz The Economist Dergisi’ne isim vermeden tepki gösterdi.
Mısır'ın çeşitli kentlerinde düzenlenen gösterilerde parlamento seçimlerinin boykot edilmesi çağrısı yapıldı.
TİKA Nur’ul Hamidiye Camisi ile tadilat ve donanım desteği sağlanan Osmanlı Kriket Kulübü’nün açılış töreni gerçekleşti.
Eyüp'teki AK Parti seçim bürosuna gece saatlerinde düzenlenen molotofkokteylli ve ses bombalı saldırıda küçük çapta hasar meydana geldi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'de konuşma yapacağı masada TRT mikrofonunu görünce "Kaldırın şu TRT'nin mikrofonunu." dedi.