Başbakan Binali Yıldırım, Gülen örgütünün soruşturmasına ilişkin, "17-25 Aralık sonrasındaki örgütle ilişkilerde eğer bilerek ve isteyerek bizatihi örgütün, bizatihi ekonomik faal
15 Temmuz darbesinde tutuklanan Genelkurmay Adli Müşaviri Albay Muharrem Köseyi 2011 yılında Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e tavsiye eden kimdi? Fikret Bila, Necdet Özel ile yaptığı r�
Başbakan Yıldırım, ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın 24 Ağustos'ta Türkiye'ye geleceğini açıkladı. Yıldırım, "15 Temmuz'dan sonra ABD'nin tutumu daha iyi, harekete geçtiler" dedi.
Amerikan gazetelerinden Los Angeles Times, 1979 yılında İran'da Amerikan elçiliğinin basılmasını hatırlatarak, bugün de İncirlik'teki hava üslerinin Türkler tarafından ele geçirilebilec
Türkiye'nin ABD'den iadesini istediği Terörsitbaşı Fethullah Gülen, Fransız gazetesi Le Monde için bir yazı kaleme aldı.
Rus resmi haber ajansı Ria Novosti, Bangladeşteki Türkiye Büyükelçiliği'nde çalışan ve darbe girişimine karıştığından şüphelenilen bir diplomatın Rusyaya kaçtığını yazdı.
Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko Kırım yakınlarındaki ve ülkenin doğusundaki Donbass bölgesindeki tüm ordu birimlerinin teyakkuza geçirilmesi emrini verdi.
17 Aralık soruşturmasının koordinatör savcısı Zekeriya Öz ile soruşturmanın savcıları Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddian
Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Ümit Yardım, Suriye'deki yönetimin iç savaşın bitmesine yönelik görüşmelere katılabileceğini ifade etti.
Putin'in, Rusya'nın başkenti Moskova'da terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD'nin ofisinden haberinin olmadığı ortaya çıktı.
ORC Araştırma'nın 8-9 Ağustos tarihleri arasında 32 ilde 1230 kişi ile CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi' yaparak halkın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakışını araştırdı.
Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi'ne ait diplomatik temsilcilik ekonomik kriz nedeniyle kapandı. Tahran'daki büronun kriz nedeniyle kapatılması da gündemde.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye konusunu görüşmek üzere Rusya ile içinde asker, diplomat ve istihbarat yetkililerinin yer aldığı karşılıklı bir heyet oluşturulduğunu ve heyetlerin Perş
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fethullah Gülen'in iadesi için Washington yönetimine seslendi, "ABD de bir tercih yapacaktır, ya Türkiye ya FETÖ. Ya darbeci terörist FETÖ ya da demokrasi ülkesi Tü
Başbakan darbe girişimi sonrası ülke ismi vermeden Batı'nın tavrını da eleştirdi, "Dostlarımız şaşkınlık içinde 'Ya bize böyle denmedi, ne oldu bunlara, nerede yanlış yaptılar da h