Fetullah Gülen'in ordudaki müritlerine darbe girişimi sinyalini aylar önce verdiği ortaya çıktı. MİT, Gülen'in "haki cübbesini" fark etti ancak darbe olacağına dair net bir teşhis koyama
15 Şubattaki alçakça darbe kalkışması halkın milli iradeye sahip çıkması ve siyasetin refleksi sayesinde püskürtülünce malum çete hiç vakit kaybetmeden yine en iyi bildikleri vasıta
Endonezya hükümeti, resmi internet sitesinden FETÖ'ye bağlı okulların kapatılmayacağını ve faaliyete devam edeceklerini açıkladı.
nce sıkıyönetim ilân edildiğini duyurdu, iki saat sonra canlı yayında TSK, Türk halkının iradesine saygılıdır dedi. Al Jazeera, darbe gecesi saf değiştiren generalle ilgili ayrınt�
Baden Württemberg Eayaleti, Türkiye'den gelen Gülen kurumlarının denetlenmesi talebini reddetti
Olay meşhurdur. Resulüllah Efendimiz pazarda, muhtemelen denetlemek için gezerken bir buğday yığını görür. Elini içine sokar ve içinin ıslak olduğunu fark eder. Satıcıya nedenini sorar
Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Türkiye'de temsilcilik açacağı belirtildi. Böylece Kürdistan Bölgesi'nin dış temsilcilik sayısı 15'e çıkacak.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, 'Hainler Mezarlığı'yla ilgili Diyanet İşleri Başkanı Görmez ile konuştuğunu belirterek, "Ailelerin rencide olma ihtimalinin çok yüksek o
Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve iki oğlunun da bulunduğu toplam 78 kişi gözaltına alındı.
ABD'de 5 yıldır Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarını araştıran yönetmen Mark Hall, FETÖ'nün Türkiye'deki darbe girişiminin kendisini hiç şaşırtmadığını söyledi.
Zaman gazetesinin eski yöneticileri ve yazarlarına yönelik soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkarılan Türköne, yakalandı.
Eski Zaman gazetesi yönetici ve yazarlarına yönelik yürütülen operasyon kapsamında yazar Ali Bulaç gözaltına alındı.
Sağlık Bakanlığı: 115'i yönetici, 1504'ü hekim toplam 5.581 Sağlık Bakanlığı personeli görevinden uzaklaştırılmıştır.
FETÖ'nün, ABD'de 140 civarındaki sözleşmeli (charter) okulu yönettiği belirtiliyor.
Darbe girişiminde bulunan hainlerin, kalkışmadan önce Yurtta Sulh Konseyinin internet alan adı www.yurttasulhkonseyi.comu da satın aldıkları ortaya çıktı.