IŞİD’in lideri Ebubekir el-Bağdadi’nin yerine geçen Ebu Ala el-Afri, Avrupa’ya intikam saldırıları düzenleme sözü verdi.
Uluslararası örgütler, Tayland hükümetinden, Arakanlı Müslümanların bulunduğu toplu mezarla ilgili bağımsız soruşturma başlatmasını talep ediyor
Van'daki ilan panolarında yer alan ve üzerinde kan akan musluk görselinin yer aldığı ilanlar mahkeme kararıyla kaldırılırken, yerlerine bu sefer su akan musluk afişleri asıldı.
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakı tarafından Grand Cevahir Otel'de düzenlenen gazeteci ve yazarlar toplantısı oldukça ilginç karelere sahne oldu.
Türkiye'ye suç atmak isteyen Mihraç Ural bu sefer IŞİD tarafından esir alınan Irak askerlerinin üniformasının üzerine paint yoluyla Türk bayrağını çizdi.
Halep'te 15 silahlı muhalif grup, YPG'nin uygulamalarından rahatsız olan Şeyh Maksud Mahallesi sakinlerinin çağrısı üzerine PKK ile bağlantılı YPG'ye karşı birleşti.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın Taksim’i Kabe ile kıyaslamasının ardından bir skandal da Van’da yaşandı.
HDP'nin seçimlerde barajın altında kalmaması için PKK da Doğu ve Güneydoğu'da harekete geçti. Örgüt son 10 gün içinde adam kaçırma, silahlı saldırı ve bombalama gibi 11 eylem yaptı
ABD'nin 50 kenti, Milano, Tel Aviv, Montreal, Melbourne'deki gösterilerde binlerce kişi yaralandı, bin kişi de gözaltına alındı... Kraliçe Elizabeth'in medyası, '3 Maymunu' oynadı. Türkiye
MHP Milletvekili Meral Akşener, siyasi hayatının dönüm noktalarını ve 28 Şubat'ın o kara günlerini anlattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 'yavru vatan' polemiğine giren KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, ilk resmi dış gezisini 6 Mayıs'ta Ankara'ya yapacak.
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, 'Biz dine karşı değiliz, senin dini alet etmene karşıyız' dedi...
Katar, Taliban temsilcileri ile Afgan hükümetini temsil eden heyetin iki gün sürecek diyalog görüşmelerine ev sahipliği yapıyor
Kapıkule Sınır Kapısı'nın Bulgaristan tarafında yapılan rüşvet operasyonu sınırda TIR kuyruklarına neden oldu. Kapıkule'de 15 kilometrelik TIR kuyruğu oluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP Eşbaşkanı Demirtaş'ın 'Kimim parasıyla meydanlara çıkıyor?' sözlerine yanıt verdi..