Milli Gazete yazarı Hüseyin Akın, tesettür defilelerini eleştirdiği yazısında, erkeklerin de tepeden tırnağa değişimlerini kadındaki göze batan nispi değişimler üzerinden ustaca kamuf
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakının Mardin milletvekili adayı Ahmet Özal, 7 Haziran seçimleriyle ilgili tuhaf bir kehanette bulunarak "Erdoğan'ın mitingleri AK Parti'ye yarar d
Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında açık açık Doğan medyasının hedefinin ne olduğunu söyledi.
Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında Suriyelileri geri yollayacaklarını taahhüt ediyor. Bu nasıl mantıktır ve hangi insaftır? Suriye'de ne değişti ki bu insanlar iade edilecek?
Şırnak'ta PKK'dan kaçan 5 kişi, güvenlik güçlerine teslim oldu. Yaklaşık iki yılda PKK'dan kaçanların sayısı 660'a yükseldi.
28 Şubat dönemi mağduriyetler birer birer ortadan kaldırıldı. Ancak İHL mezunları hâlâ askeri okullara alınmıyor.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı’nın raporunu mahkemeye vermeyi reddettiği öne sürüldü...
CHP'li Gürsel Tekin, Taraf Gazetesi'ne verdiği röportajda önemli bir iddia ortaya attı...
ABD ziyaretini sürdüren IKBY Başkanı Mesut Barzani, referandumu IŞİD ile mücadele sebebiyle ertelediklerini belirterek "Ne zaman olacağını söyleyemem ama bağımsız Kürdistan geliyor" ded
Suudi Arabistan'ın Yemen sınırındaki Necran kentine iki roket düştü. Yemen tarafından fırlatılan roketler sonucu biri asker beş kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.
Lübnan Genelkurmay Başkanı İmad Can Kahveci terörün ve İsrail’in aynı madalyonun iki yüzü olduğuna işaret ederek “Terörle mücadele İsrail’le mücadeleden daha az önemli değildir”
Yıllarca konser alanı olarak kullanılan ve fetih ruhunu inciten Rumelihisarı'ndaki mescit yapımı tiyatrocu Defne Halman'ı rahatsız etti.
HAMAS (Filistin İslami Direniş Hareketi) kurucusu Şeyh Yasin için Lima Hatir tarafından kaleme alınan ve Filistin Enformasyon Merkezi tarafından yayınlanan metin, Şeyh Ahmed Yasin'in nasıl b
Suriye'deki kanlı katliamların sorumlusu Beşşar Esad'dan tarihi bir itiraf geldi. Esad muhaliflere karşı verdikleri savaşta son dönemde bazı yenilgilere uğradıklarını itiraf etti.
BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan Fatma Ana Cemevi'ni ziyaret etti. Baş'ın cemevi benzetmesi ise herkesi şaşırttı.