Anadolu Ajansı saat 03.27'de geçtiği haberde, Genelkurmay Başkanlığı'ndan yeniden silah sesleri geldiğini bildirdi
Darbeye karşı direneceğiz!
Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşanan çatışmalarda darbeci askerler öldürüldü.
Yapılan çağrıların ardından sokağa inen vatandaşlar, İstanbul'da Boğaziçi ve FSM Köprüsü'nde bir araya geldi.
Jandarma Genel Komutanlığı darbecilere karşı gerekli cevabı verdiğini duyurdu. Komutanlık halkı da darbeye karşı durma çağrısında bulundu.
TBMM'ye bomba atıldı. Atılan bomba nedeniyle bazı polis memurları ve Meclis görevlileri yaralandı, kulis camları kırıldı
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın görevinin başında olduğu öğrenildi.
Canlı yayında konuşan Özel Kuvvetler komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı çok sert ifadeler kullanarak 'eşkiyalar' dedi.
Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, darbeci askeri helikopterleri etkisiz hale getirdi.
İnsani Yardım Vakfı (İHH) üyelerine darbe girişimine karşı direniş çağrısında bulundu.
FETÖ'cü grubun darbe girişimine karşı vatandaşlar Beylerbeyi'nden Boğaziçi Köprüsü'ne doğru yürüyüşe geçti.
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki askerler ayrılıyor. Vatandaşlar yürüyerek havalimanının içine giriyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapılan askeri kalkışmayla ilgili açıklama yaptı.
Türkiye son yılların en zor gecesini yaşıyor. Genelkurmay Başkanlığı ülke yönetimine el konduğunu açıkladı. Unutulmasın ki bu millet demokrasiden vazgeçmez.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimi meydanlara davet ediyorum" dedi. Türkiye'nin birçok kentinde vatandaşlar sokağa çıktı. 3. Kolordu Komutanı Orgeneral Öztürk, kalkışmaya katılan askerl