Bolu'da, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) görevli 20 akademik personel gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Sayın Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz gecesi yaşanan olaylardan daha sonra haberdar oldu. Gecikme olduğu açık, elbette detayları ortaya çıkartacağız, r
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6723 sayılı 'Danıştay Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'u onayladı. Peki bu kanunla yargıda neler değişecek?
Darbe girişimi sonrası yürütülen operasyon kapsamında GATA'da 3 tabip general gözaltına alındı.
Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan Danıştay Tetkik Hakimi Ebubekir Başel, yargı içindeki örgütlenmeye ilişkin çok çarpıcı ifadelerde bulundu.
OHAL kapsamında ilk kararname çıkarıldı. Buna göre Fethullah Gülen Cemaati'ne yakın 35 sağlık kurumu, 1043 özel öğretim kurumu, 1229 vakıf ve dernek, 19 sendika ve 15 vakıf yükseköğr
Rusya Başbakanı Medvedev, iki ülke arasındaki işbirliğinin devam etmesine yönelik kararnameyi imzaladı
Avusturya, darbe girişiminin ardından ülkede yapılan gösteriler nedeniyle Türkiye'nin büyükelçisini dışişlerine çağırdı.
Darbe girişimi soruşturması kapsamında Muğla ili genelindeki Gülen cemaatine ait tüm ilkokul, ortaokul ve liselerin binaları Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi
Darbe girişiminden bir gün önce Hava Harp Okulu'nda yapılan toplantıya sivil elbiseleri ile katıldığı öğrenilen subay ve generallerin kimlik tespitine ilişkin kamera kayıtlarının incele
OHAL kapsamında alınmış tedbirlere uymayan kişilere Kabahatler Kanunu gereğince para veya hapis cezası kesilebilecek.
Zamana gazetesinde yazıları ile igtidarı davamlı eleştiren Ali Bulaç haksozhaber.net sitesine darbe girişimi ile ilgili fikirlerini yansıtan bir mektup gönderdi.
Darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında görevden el çektirilmesinin ardından gözaltına alınan Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya tutuklandı.
FETÖ soruşturması kapsamında, Kalkınma Bakanlığında açığa alınan personel sayısı 82'ye ulaştı.