İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull'a hitaben, "Ülkemizi (Filistin'i) Osmanlılardan kurtardığınız için size borçluyuz" dedi.
ABD'nin Charlotte kentinde salı günü Keith Lamont Scott'ın polis tarafından öldürülmesi üzerine başlayan protestolar 4. gününde de devam etti.
Mardin Kızıltepe-Derik karayolunda askeri aracın geçidi sırasında patlama meydana geldiği bildirildi. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.
Fetva Dairesi gazeteci Nahed Hattar'ın öldürülmesi üzerine bir açıklama yapıldı.
Bana “şehir nedir” ya da “şehir kavramı size neyi çağrıştırıyor” diye sorsalar; ‘Binlerce yıllık yaşanmışlıkları; garip bir hüzün içinde sanki bizatihi yaşamışım ve bu yaş
Suriye’da halka yönelik irşad çalışmalarıyla gündem olan Fetih Ordusu şeri kadılarından Dr. Abdullah Muhaysini, Türkiye'nin "Fırat Kalkanı" operasyonu hakkında konuştu.
İran dini lideri Hamaney'in Başdanışmanı Safevi, ABD ve Rusya'nın Suriye'de gizli anlaşma yaparak İran'ın çıkarlarını gözardı edebileceğini belirtti.
Suriye'nin Halep kentinde rejim ile Rus savaş uçaklarının kuşatma altındaki semtlere yönelik hava saldırıları sürüyor.
İslâm düşmanlarının sık dile getirdiği, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.s.) çocuk yaşta Hz. Aişe (r.a.) annemizle evlendiği gerçekten doğru mudur?
Diyanet işleri başkanlığının yapacağı tarihi toplantıya çağrılacak cemaatler ve tarikatlar belli oldu.
Suriye'de ateşkes sonrası Halep'e düzenlenen hava saldırılarında 100'e yakın kişi hayatını kaybederken, Birleşmiş Mileltler Güvenlik Konseyi'ndeki Halep oturum sert tartışmalara sahne o
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 33. gününde 69 DAEŞ hedefine 210 atış yapıldı.
Arap Birliği ile İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), Suriye'nin Halep ilinde sivil vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen saldırıları kınadı.
Amerikan rüyası artık tarih oldu. Olaylar nedeniyle 5 eyalette OHAL ilan edildi. Birçok kentte polis ve göstericiler arasında çatışmalar yaşandı, 90 kişi yaralandı. Gezi’de canlı yayın
Batman'da ambulans şoförü için tuttuğu tutanakta 'arz' yerine, 'rica' yazan doktor hakkında soruşturma başlatıldı.