Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, internet sitesine izinsiz reklam SMS'lerini ve mailleri şikayet etme bölümü oluşturdu.
Kilis'te Suriye tarafından açılan ateş sonucu bir astsubayın şehit edilmesinin ardından TSK'nin IŞİD mevzilerini vurdu. TSK tanklarının Suriye'ye ateş açtığı, bir IŞİD militanının
IŞİD'in kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu şehit olan Astsubay Yalçın Nane'nin 2 aylık evli olduğu ve bölgeye geçici görevle gönderildiği ortaya çıktı.
Suriye tarafından askerimize yapılan saldırıdan sonra TSK 60 Bordo Bereli'den oluşan iki taburla IŞİD'in kontrolündeki Ayyaşe köyüne girdiği iddia edildi.
Memleket meselelerine vizyonel bakış açıları geliştiren önemli entelektüellerden yazar Alev Alatlı ile sanattan siyasete, sivilleşmeden ‘mahalle baskısına’ kadar pek çok mevzuyu konuşt
Kamu Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu da yabancı savaşçılarla ilgili ayrıntılı bir rapor sundu.
Tunceli'de Munzur çayı üzerinde yüzen bir çantanın balıkçılar tarafından bulunması ile ortaya çıkan bebek cinayeti aydınlatıldı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bülent Arınç'ın "Ölenlerin arasında HDP'li yöneticiler yok" açıklamasına yanıt verdi.
Müslümanların İsviçre’nin Zürih kentinde açmayı planladığı anaokuluna kanton yönetimi ve mahkeme izin vermedi.
Beyaz Saray, Obama yönetiminin Guantanamo tutukevinin kapatılmasına yönelik çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu açıkladı
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Başbakanlık Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı sona erdi.
Suruç patlamasının ardından provokasyonların arttığı İstanbul’da, PKK’nın gençlik yapılanması YDG/H, cinayet işledi. Gazi Mahallesi’nde oturan 45 yaşındaki sakallı vatandaş Mürse
İskenderun’da AK Parti ilçe binasının karşısındaki çöp konteynırında patlama oldu. Hatay Milletvekili Mehmet Alğan da patlama sırasında parti binasında toplantıdaydı.
İzmir'de bir lokantada yemek yiyen müşterilere mendil satmak isteyen Suriyeli çocuk, lokanta çalışanı tarafından dövüldü.
İslahiye'de çadır kentlerdeki Suriyeliler'in dışarı çıkması yasaklandı.