IŞİD lideri Ebu Bekir Bağdadi, geçtiğimiz hafta kendisine bağlılığını açıklayan Nijeryalı silahlı örgüt Boko Haram'ın biatını kabul ettiğini açıkladı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye’nin Kandil Dağı eteklerinde petrol aramasının önünü açan sözleşmenin 16 ay önce imzalandığını söyledi. Yıldız, petrol çı
Mısır, Kahire'nin dışına inşa etmeyi planladığı yeni yönetim ve iş kentini görücüye çıkardı. Mısır yönetiminin büyük ümit beslediği kongreye 60 ülkenin davet edilirken, İran,
Kuveyt'te, Ümmet Partisi'nin Genel Başkanı Hakim el-Matiri'nin, 'Suudi Arabistan'a hakaret' suçlamasıyla gözaltına alındığı bildirildi.
PKK'nın önemli isimlerinden Cemil Bayık'ın koruması ve KCK Başkanlık Birliği sorumlusu Doğan M. İstanbul'da polise teslim oldu.
Erdoğan, Şubat'ta Meksika'ya yaptığı ziyaret sonrasında Türkiye'nin de Meksika'daki başkanlık rejimini örnek alabileceğini söylemişti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sarıyer'deki İstinye Bayırı Caddesi'nin tamamı ile devamında yer alan Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir bölümünün "Katar Caddesi" olarak isimlendi
Süleyman Demirel Üniversitesi’nde 11 milyon 465 bin lirayı zimmetine geçirdikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen 23 kişiden 12'si tutuklandı.
Van'ın Gürpınar ilçesinde kaybolan dört yaşındaki Nehir Aslan'ın cesedi 4,5 ay sonra evlerinin 50 metre ilerisindeki bir bataklıkta bulundu.
Gazeteci Önder Aytaç, sosyal medyada gazeteci Nedim Şener’e hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada ifade vermeye gitmeyince hakkında yakalama kararı çıkartıldı.
TBMM'de Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç'ın yerine Anayasa Mahkemesi üyeliğine Rıdvan Güleç seçildi.
Avrupa Parlamentosu, İnsan Hakları ve Demokrasi Raporu'nun karar metninde AB ülkelerine, 'Ermeni soykırımını' tanıma çağrısı yaptı.
Oda TV'ye yönelik ikinci soruşturmada aralarında gazeteci, avukat ve eski polis müdürlerinin olduğu 14 şüpheli hakkında takipsizlik kararı verildi. Kararda 'şüphelilerin isimlerinin dijita
'Asıl kozmik belgeler ana karargahtaydı' diyen dönemin Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı'ndan ilginç detaylar..
CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘MİT içinde bir gurubun ne yaptığını, kimle konuştuklarını biliyoruz’ sözleri derin kuşkuya yol açtı. Daha önce de başta Almanya merkezli olmak üzere