AK Parti Karabük İl Başkanı Timuçin Saylan, AK Parti Genel Merkezine istifasını sundu.
Milliyet Gazetesi yazarı Özay Şendir, IŞİD'in Türkiye'de radyo kanalı açacağını iddia etti.
Darbe girişimi sırasında, Mamak 28. Piyade Tugay Komutanlığına bağlı tank taburu personelinin katıldığı eylemlere ilişkin 64 kişi hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, KKTC'li mevkidaşı Ertuğruloğlu, BM Genel Sekreteri'nin Irak Özel Temsilcisi Kubis ve IKBY Dış İlişkiler Dairesi Sorumlusu Mustafa ile görüştü.
Suudi Arabistan'ın genç veliaht prensi ve İçişleri Bakanı Muhammed bin Selman'ın 'Hadimul Haremeyn' sıfatını kaldırmaya hazırlandığı iddia edildi.
İran destekli ve mezhepçi yaklaşımıyla bilinen Haşdi Şabi milisleri, referandumun yapılacağı Kerkük kentinde ağır silahlarla askeri güç sevkiyatı yaptı.
Son dönemde yaptığı kıtalararası balistik füze denemeleriyle büyük tepki çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un kurmaylarından yeni bir açıklama geldi.
Bağımsızlık referandumu hakkında konuşan ITC Başkanı Salihi, 'Kuzey Irak yönetimini ikna etmek için taviz verilmemesi lazım. Erbil ile Bağdat arasında tartışılan bölgeler bizim bölge
Yunanistan'a yasa dışı yollarla göçmen götürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılan iki Türk vatandaşı, Kassandra Açık Cezaevi'nden kaçtı.
Fransa Dışişleri Bakanı Jean Yves Le Drian, referandumun uygunsuz olduğunu söyledi. Bağdat ve Erbil’i birbirleriyle görüşmeye davet etti.
Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Türkiye ile gerilime sebep olan Başika Kampı'nın kısa zamanda boşaltılmasını istediklerini açıkladı ve Musul yakınlarında IŞİD ile bağlantılı 500
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör örgütü PKK ve DEAŞ’ın kış yapılanması hazırlıklarına müsaade etmemek için sınıra yakın hava üslerinde turuncu alarma geçti.
İsveç'te Sol Parti Dalarna Bölge Başkanı Patrik Liljeglöd temmuz ayında bıçak zoruyla kendisine tecavüz edildiğini açıkladı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Müdürlüğü, saat 12.41'de merkez üssü Van Erciş Yankıtepe'de 4.3 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini bildirdi.