Rejimin, muhaliflerin kontrolündeki Doğu Guta'daki Ayn Terma beldesini ele geçirmek amacıyla saldırıları sürüyor.
IKBY'nin resmi olarak başlayan bağımsızlık referandumu için bastırdığı afişlerde Türkiye'den bir toprak parçası da 'Kürdistan'a dahil edildi.
IKBY Başkanı Mesut Barzani, referandumun ertelenmesi için çok geç olduğunu, Bağdat ile referandum sonrası görüşmeye hazır olduklarını söyleyerek, 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilm
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül referandumuna destek veren Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB), referandumun ertelendiğini iddia etti.
F-35 Müşterek Taarruz Uçağı (JSF) projesinin denetimi için paydaş 7 ülkenin sayıştay temsilcileri Türkiye'de bir araya geldi.
Üsküdar'daki evlerinde öldürülen Suriye'nin önde gelen muhalif aktivisti Orouba Barakat ile 22 yaşındaki gazeteci kızı Halla Barakat için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne-k�
Zonguldak'ta maden işçileri, kömür karası iş elbiseleriyle bindikleri halk otobüsünde, koltuklar kirlenmesin diye ayakta yolculuk etti.
Kuzey Irak'ta yapılması planlanan referandumla birlikte Türkiye'nin Musul ve Kerkük'e operasyon yapması yine gündeme geldi.
Uluslararası Af Örgütü'nün yayımladığı uydu görüntüleri, Arakan eyaletindeki, biri terk edilmiş, köylerden yükselen dumanları ve yanmış yapıları gözler önüne serdi
Önce içimizdeki pisliklerden arınalım. Önce değişmesi gereken biziz. Biz kişi, parti, vakıf, dernek, cemaat, her ne ise kendimizi değiştirmeden Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiş
Kuzey Irak referandumuna sayılı günler kala Türkiye'nin sert tepkileri sonrası Barzani cephesinden peş peşe Erdoğan paylaşımları yapıldı.
Türkiye'de İdlib'e müdahale konusu tartışılırken sınırın öte yanında da böyle bir müdahale karşısında ne yapılacağı münakaşa ediliyor.
Singapur Yüksek Seçim Kurulu, toplumsal uyumu ve düzeni teşvik için, bu yılki seçimlerde Malay azınlıktan birinin seçilmesine karar vermişti. Bunun üzerine, 2013
Irak devleti, Neyneva bölgesindeki bir grup Arap aşiretinin sözcülüğünü yapan Muzahim Huveyt’in tabiriyle “taifeci ve ırkçı” siyasetler izlemeseydi, adil olsaydı, adaleti hemen sağlaya
İster Yahudi ve Hıristiyan kökenli olsun, ister İslam kökenli olsun, günümüzde tüm entegrizmler gelecek için en büyük tehlikedir. Entegrizmlerin muzaffer olması demek bütün beşerî top